Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכלולים מתאימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מכלולים בדיוק? בעיקרון המליבו עד שנת 80 היא A body בעוד הקאמרו שלך היא F body.

ולכן יתאים לך רק חלקים מסויימים אם בכלל, נובה תתאים לך יותר מבחינת החלקים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

גם נובה לא תתאים לו..

ובן עטיה.. אם אתה רוצה לבנות את האוטו מקומבינות מקומבנות נראה יל עדיף שתשאיר אותו בשדה... אם כל הכבוד...

וכפי שהוסבר לך בעבר התורם היחידי לרכב הזה זה או פלטפורמה FBODY משנים 70-81 כאשר יש דברים ספצפים של 70-73

מציע לך שאם כבר לקחת על עצמך להציל את האוטו, תן לו את הכבוד הראוי ועל תעשה ממנו קומבינה אחת גדולה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לא עושה קומבינות-את העניין של הפרונט הבנתי שרק מאותו דגם אבל חשבתי על חלקים אחרים הרי יש מאות חלקים לרכב

פורסם
לא עושה קומבינות-את העניין של הפרונט הבנתי שרק מאותו דגם אבל חשבתי על חלקים אחרים הרי יש מאות חלקים לרכב

כמו מה?

שמשות ולחונות צד רק מ אף בודי 70- 81 כנפיים ודלתות רק מקמארו 70 - 81 וכנפיים משתנות בשנת 76 אם אני זוכר נכון

כל הפרונט רק מאותה פלטפורמה בלבד! מ 70 - 81 ואני לא יודע איך בקמרו מה משתנה מתי...

על איזה עוד חלקים אתה מדבר? כל הפנים והדש שייך לקמרו בלבד, אפילו המקבילה שעל אותה פלטפורמה (פיירבירד) עם חלקי פנים שונים לגמרי,

מה עוד נישאר לך? בקקס מומלץ לקחת משהו ששיך לאותה פלפורמה למרות שתוכל להכניס הרבה דברים אחרים, אבל מאוד לא מומלץ.

ומנוע? זה בערך הדבר היחיד שתוכל לקחת מדגם/מודל שונה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

תודה הבנתי

נראה לי שאני רק אעשה לו את הפחחות וכשאמכור את המכוניות הנוספות שיש לי(פונטו GT,לנצ'יה בטא קופה,והאולדסמוביל)אסע לדוד סם ואביא בקונטיינר את כל החלפים(או לחילופין אם אמצא רכב דור שני לפירוק

• תוכן חדש...