Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית קרטוע בA4 1.8 שנת 2000

Guest ספורטמוטורי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לחבר טוב שלי,יש אודי A4 שנת 2000 מנוע 1800 רגיל לא טורבו,ידנית,האוטו נוסע רגיל ברגע שלוחצים הרבה גז האוטו מתחיל לקרטע ממש נחנק כזה כאילו משהו מנתק את ההצתה או מעברי הדלק נסתמים,ואם לא עוזבים את הגז האוטו ממש עוצר ונכבה,הוא גר ביישוב בצפון,ייקח לו זמן לבדוק במוסך,בנתיים יש למישהו רעיונות? מה זה יכול להיות?

• ספונסר פורום
פורסם

במנוע הזה מדגם ADR זה אכן נשמע כבעיה במד זרימת אויר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

Guest ספורטמוטורי
פורסם

AIR FLOW METER

מישהו יודע איפה זה נמצא בדיוק?

• ספונסר פורום
פורסם

מחובר לחלקו העליון של מסנן האויר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

Guest ספורטמוטורי
פורסם

שאלתי חבר שעבד פעם במוסך מתמחה וואג,הוא אמר לי שהתקלה הזאת נדירה,והיא די יקרה לתיקון,וזה יכול להגיע עד ל5000 שקל,כאשר החלק לבד עולה כ2000 או 2500 שקל,אמרתי לחבר בעל הA4 שיקנה את החלק וינסה להחליף אותו לבד,האם זה קשה להחליף אותו וצריך לעשות משהו חוץ מ"פלאג אנד פליי"?,והאם יש חלק תחליפי לזה?, כי 2500 נשמע יקר מאוד ומופרך.

פורסם

לא מחליפים חיישן כמות אוויר או כול חיישן אחר ברכב ללא ביצוע איבחון ממוחשב.

ברכבי קונצרן VAG קיימים מספר סוגים של MAF וחייבים לרכוש בדיוק את החיישן המתאים לרכב.

כן קיימים חיישנים תחליפים תוצרת בוש.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...