Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי סאב של LIGHTENING AUDIO "12

מגבר V12 X5 1000W

ב-1700 שקל (כולל התקנה וחיווט)

הכל עם אחריות וחדש.

ללכת על זה?

איך האיכות של הרכיבים (יחסית למחיר )

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

המגבר לא משהו ותן יותר פרטים על הסאב לפי דעתי קנה לאנזאר וחכה עוד קצת עם הסאב או שתקנה יד שנייה יש דברים טובים מאוד אבל עם תוכל לתת לי יותר פרטים על הסאב נדע איך הוא בכול אופן אני לא ממליץ על המגבר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תיקח בחשבון שהמחיר כולל התקנה וחיווט,המחיר סביר,אני הייתי מחליף למגבר יותר איכותי ומשלם קצת יותר.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

במחיר הזה עדיף לדעתי לקנות מגבר לאנזר מתאים וסאב- ה305 של פיוניר עם שני סלילים... תגשר לכל סליל שני ערוצים...

לך על ה- Vibe430 / Vibe431... הם יעשו את העבודה לא רע יחסית למחיר שלהם, וגם הסאב.

פורסם
במחיר הזה עדיף לדעתי לקנות מגבר לאנזר מתאים וסאב- ה305 של פיוניר עם שני סלילים... תגשר לכל סליל שני ערוצים...

לך על ה- Vibe430 / Vibe431... הם יעשו את העבודה לא רע יחסית למחיר שלהם, וגם הסאב.

באמת בתקציב זה כדי לך לנזר VIBE 430 הוא ניכנס ל

תקציב שלך...

וסאב של פיוניר עולה 500 שקל..

פורסם

תודה רבה לכל מי שהגיב

לגבי המגבר , אני יבדוק את העניין

פרטים מדוייקים על הסאב יהיה לי מחר.

יש לי שאלה לגבי התיבה של הסאב הנ"ל.

נכון בד"כ הסאב מחובר לתיבה על הדופן המשופעת. אז הסאב שהציעו לי, מחובר לדופן הלא משופעת.

זה משפיע איכשהו על השמיעה?

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

• תוכן חדש...