Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובכם מכירים את המחלה של רכבים שמתיישנים וכתוצאה מכך חלקי פלסטיקה שמתפוררת, ואז אתה ניגש לחברה ומבקש לרכוש את החלק, אבל מהר מאוד אתה מגלה שזה עולה "לא מעט" כסף, ואז אתה מעדיף להשאיר את זה ככה. אני בעיקרון מגיע מתחום האודיו לרכב ועובד לא מעט עם פיבר ושאר חומרים, כך שאני לא ניגש לחברה אלא מתקן לבד בעצמי. הנה רכב של חבר שעל הפלסטיקה שלו רצו 2000 שקל מבלי להתבייש. החלק היה שבור לחלוטין וכן נידרש להשלים חלקים שנשרו.

CIMG2031 (Large).JPG

CIMG2032 (Large).JPG

CIMG2033 (Large).JPG

CIMG2034 (Large).JPG

CIMG2035 (Large).JPG

CIMG2036 (Large).JPG

CIMG2037 (Large).JPG

CIMG2038 (Large).JPG

פורסם

שלב א'

הדבקת הפלסטיקה השבורה בעזרת דבק 3 שניות רגיל.

שלב ב'

שיוף הפלסטיקה באזור השבר עם נייר "80" ליצור שריטות עמוקות וכן מספר ורים קטנים עם מקדח 2, כל זה על מנת לגרום לפיבר גלאס לחדור לתוך הפלסטיק ולאחז בו.

שלב ג'

פיבר גלאס והשלמת פלסטיקה חסרה.

שלב ד'

שיוף הפיבר

שלב ה'

מריחת חומר פחחים לשם השלמת גבהים והחלקה. אין צורך בהחלקה ברמת צבע אבל יש צורך להחליק את המקום בעזרת נייר 300.

שלב ו'

לאחר שהכל הוחלק כראוי, החלק עבר ריפוד.

עלויות לא היו כאן מלבד חומרים, כפי שכתבתי אני בא מתחום האודיו לרכב כך שלא ניזקקתי לבעלי מקצוע.

פורסם

יוסי- דבר ראשון המצלמה לא עושה חסד עם העבודה

דבר שני- לא ראיתי את השבר לפני כן אבל למה לא להלחים את הפלסטיק?

אם זה שבר ולא חסר איזשהו חלק של הפלסטיק ניתן פשוט להלחים עם כל מלחם בדיל רגיל וצריך את אותו הפלסטיק

חוץ מזה אני בטוח שזה נראה יותר טוב במציאות

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
עבודה מצויינת, ממש מקצועי!

אם אפשר לשאול, באיזה דבק השתמשת להדבקת הריפוד?

הריפוד הוא בשיטת הפלוקינג. הדבק הוא דבק אפוקסי מיוחד לשיטת הריפוד הזאת.

יוסי- דבר ראשון המצלמה לא עושה חסד עם העבודה

דבר שני- לא ראיתי את השבר לפני כן אבל למה לא להלחים את הפלסטיק?

אם זה שבר ולא חסר איזשהו חלק של הפלסטיק ניתן פשוט להלחים עם כל מלחם בדיל רגיל וצריך את אותו הפלסטיק

חוץ מזה אני בטוח שזה נראה יותר טוב במציאות

אכן היה חסר שם חלק ונאלצתי לעשות שם השלמה. לגבי הלחמת פלסטיק, אני מעדיף לעשות עם פיבר משתי סיבות: אחת כי אני עובד עם החומר דיי הרבה כך שהוא זמין לי, ושנית הפיבר הוא חומר חזק שאם אה יודע לחבר אותו לפלסטיק אז הוא יוצא חזק יותר מהלחמת פלסטיק.

פורסם

מצטרף לבקשה

יצא נורא יפה

מעניין אותי לדעת איך מרפדים כאלו קימורים.

אבי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא מדובר כאן בבד שמדביקים, אלא בסיבים שמותזים ע"י מכונה אלקטרו סטטית. ניתן לרפד כל דבר בשיטה הזאת. פשוט רכשתי מכונה, כי אני עובד לא מעט עם ריפוד וזה נותן פיתרון אדיר לכל מיני מקומות שקשה או בלתי אפשרי לרפד, ומקנה מראה יוקרתי.

בקישור הבא תוכלו לקבל יותר מידע.

http://www.craftflocking.com/index.php?pr=Home_Page

פורסם
ok - זה שיצא מדהים זה ברור (כמו רוב העבודות שלך)

אך מה סדר גודל של עלות לתיקון כזה - לצורך ההשוואה לרכישת חלק חדש ו/או פנייה אלייך בעתיד בנושאים הנ"ל!

סורי רק עכשו ראיתי, תודה על המחמאות.

לגבי עלויות, אי אפשר לומר לך במדוייק זה תלוי במצב הפלסטיקה, בכל מקרה זה יוצא יותר זול מלקנות חדש וגם ניראה טוב יותר.

• תוכן חדש...