Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב לפני קניה - סניק 1.6 2005

yehelon
שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, אני מעוניין לקחת לבדיקה סניק 2005 שעברה כ-90000 ק"מ.

הרכב טופל באדיקות במוסך רנו, ונראה כאילו הוא ללא פגיעות חיצוניות.

הייתי שמח לקבל המלצה בנוגע לבדיקת הרכב - האם להסתפק בבדיקת מחשב בלבד/בדיקה במכון, או שמא יש צורך בשתי הבדיקות.

כמו כן, אשמח לקבל המלצה על מכון לבדיקת מחשב באיזור ראשון לציון.

בתודה מראש, יהונתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום, אני מעוניין לקחת לבדיקה סניק 2005 שעברה כ-90000 ק"מ.

הרכב טופל באדיקות במוסך רנו, ונראה כאילו הוא ללא פגיעות חיצוניות.

הייתי שמח לקבל המלצה בנוגע לבדיקת הרכב - האם להסתפק בבדיקת מחשב בלבד/בדיקה במכון, או שמא יש צורך בשתי הבדיקות.

כמו כן, אשמח לקבל המלצה על מכון לבדיקת מחשב באיזור ראשון לציון.

בתודה מראש, יהונתן

לא לוותר על בדיקה מקיפה במחשב במוסך רנו!

למכוני הבדיקה יש פאק עצבני בכל מה שקשור לבדיקת מערכות אלקטרוניות. הם לא יכולים (או שלא רוצים) לעלות על תקלות במערכת הABS, חיישנים, מחשב רכב וכו'.

תקלות אלו יכולות לעלות בקלות עשרות אלפי ש"ח. מאוד לא מומלץ לתקן אותן אלא להחליף בחדש.

בבדיקה לשים לב במיוחד לגיר ולבעיות חשמל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כזו סניק. בדוק בקבלות של המוסך מה עשו בטיפולים הקודמים , בתנאים רגילים יש טיפול כל 30,000 ק"מ, ב-60K יש טיפול מקיף, ב-90 טיפול "קטן". טיפול טיימינג (יקר) חובה ב-90,000 או 5 שנים - אתה בדיוק בשניהם.

לא כל מוסך מורשה עושה בדיקות קניה - בדוק איתם מה זה כולל: האם רק התחברות למחשב לאיתור תקלות קיימות, או שיש בדיקה מקיפה של מצב המערכות, ויש באוטו הזה המון אלקטרוניקה. ספר לנו אם יש בדיקה כזו.

מכון יבדק את מצב השילדה ומערכות מכניות - אין שם מידע על מערכות אלקטרוניות.

אוטו של כייף והנאה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...