Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שבטח זה לא האכות הכי טובה כי אני יודע שקיימים רביעיות ב8000 ש"ח אז מה הסיפור שלהם ?לקנות לא לקנות? מישהו יודע?

פורסם

עזוב את זה שזה זול. אין מצב שזה יראה טוב על אודי איי6. כל הדגמים שלהם באו עם ג'נטים אז למה לקנות משהו סיני זול?

לחתונה שלך לבשת חליפה מפוליאסטר?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אמת , כבעל A-6 בעבר , בשביל שלא היה לי בסביבות ה7500 (אחרי הנחה) מיותרים והרצון להשקיע בסט איכותי לרכב

העדפתי ואף אהבתי להישאר אם המקורי - הג'אנט העגול פלטה עם החורים העגולים מסביבו

ונראה לא פחות טוב (ובטח מורגש יותר טוב ובטוח) מכל מיני סוגים זולים וחסרי טעם

הנה מצ"ב תמונה!

תמונה139.jpg

:roll:

פורסם

דגמי הג'אנטים שראיתי בקטלוג נראים סוף העולם כלומר מבחינת מראה אין לי בעיה אבל מבחינת אכות מה קורה. ואיך אני יכול להבטיח שבמקום אחר אני לא מקבל סיני זול רק יותר יקר . מה שכן בטוח הוא שאוטו דיפו לא יעבוד עם יבואן של מוצרים לא אכותיים גם ברמה הסינית

פורסם

לגולפנית יש לי אותם הג'אנטים והרכב - יוצא מדבריך שאני לודאות ארגיש אחרת בנסיעה בג'אנטים זולים כלומר רעידות וכו' או שזה ספקולציה

פורסם

בדיוק , חבר טוב שלי מאוד שמצא לי 4 איכותית מאוד ואני אומר איכותי כלומר מעבר להמלצת ייצרן משהו קל משקל וקרוב לטופ

לאחרה הנחה כולל עבודה והכול 7500 , מעבר לזה מה שמתחת חבל על הכסף .

כל עוד הג'אנטים באיכות טובה ללא מכות ומשהו רציני אחר יהיה קשה להרבה אחרים להגיע לרמת המלצת ייצן ומה שבא מהחברה באופן מקורי!

זאת החלטתי וזה גם מה שחבר המליץ ואני בטוח שהוא היה רוצה למכור משהו אחר אבל חבל סתם לא יעזור בכלום!

ברכב כזה מעבר לקוסמטיקה הכוונה ליופי חיצוני של גלגל חשוב מאוד איכות הנהיגה כי זה לא סתם רכב אלה כבד ארוך ו1 שדורש משהו איכותי!

:roll:

• תוכן חדש...