Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לאופל אסטרה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעשות לרכב טיפול ( עברו 11K מאז טיפול אחרון ) כרגע עומד על 144K (בנזין).

רשימת הדברים שצריך לעשות היא:

1)שמן מנוע + מסנן שמן - רשום באוטודאטא שצריך שמן סינטטי 10W40, אפשר גם חצי סינטטי באותה דרגה?

איזה מסנן שמן צריך?

2) פלאגים - קראתי שאמורים להתאים שני דגמים של בוש : FGR9KQE0 או FLR8DLCU. מה לבחור?

3) נוזל בלמים.

4) בלמים - בשביל לבלום צריך ללחוץ די חזק ועד הסוף, אני משער שהבלמים שחוקים ( או ככה זה באסטרה? ).

5) נוזל קירור - לא הוחלף אף פעם, שווה להחליף? נראה לי שהוא איבד קצת מהצבע שלו ( אדום ).

אני מתלבט לגבי מסנן דלק ונוזל תיבת הילוכים, מתי צריך להחליף?

פרט לשמן + מסנן שמן וטיימינג, אני לא יודע אם הרכב עבר טיפול כלשהו ( יחסית חדש אצלי ).

כמה בערך אמור לעלות טיפול כזה והאם שווה לעשות במורשה או לקנות לבד את חלקים ולפנות למוסך רגיל?

פורסם

מה אתם אומרים על ההצעה מ"מרכז אמריקה"-

שמן ( 4 ליטר ) - 88 ש"ח.

מסנן שמן - 32 ש"ח.

מסנן אוויר - 64 ש"ח.

נוזל קירור - 90 ש"ח.

מסנן דלק - 66 ש"ח.

פלאגים - 4*32 ש"ח.

רפידות - 2*195 ש"ח. ( דיסקים 2*150 )

לזה צריך עוד להוסיף עבודה ( 250~ ) ומע"מ.

• תוכן חדש...