Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי קצת ברכב הכל היה טוב עד שפתאום הצליל התחיל לשחק,פעם חלש פעם רגיל,יישר עצרתי את האוטו לראות מזה פתאום ראיתי את נורת פרוטקשין נדלקת,פעם אני זוכר הייתה לי בעיה עם פרוטקשין רק הנורה הייתה הצבע אדום חלש,היום היא הייתה ממש חזקה.

אחרי זה גם בווליום נמוך המגבר ניכנס לפרוטקשין..מה יכולה להיות הבעיה?

אני משתגע.

המגבר JBL 75.4

Scan Speak

פורסם

אולי הוא פשוט הגיע לטמפרטורה גבוהה של חום אחרי נסיעה ממושכת עם ווליום בשמיים ?

יכולות להיות הרבה סיבות

האם ביצעת שינוי במערכת בתקופה האחרונה שאולי גרם לזה ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אני לא נוסע עם ווליום עד הסוף אף פעם,הדבר היחידי ששיניתי אחרון זה הרדיו דיסק,אני זוכר כשהבעיה הייתה לפני כמה שבועות הטורים היו משחקים למטה בניוטרל בווליום 80 אחוז מהמקסימום,עכשיו בכלל אי אפשר להגביר כי זה משחק עם הווליום לבד,והנורה נדלקת חזק!

ד"א שמתי רדיו דיסק של קלריון 786,יכול להיות בעיה שהוא צורך יותר מדי חשמל מהמצבר יחד עם המגבר?

כי הרדיו הקודם היה צורך כ 2V וזה צורך6V..זה סתם מחשבה שעלתה לי לראש.

Scan Speak

פורסם

תבדוק את החיבור של הפיקוד למגבר מהרדיו דיסק (REMOTE)

אם אני לא טועה בקלריון יש 2 יציאות פיקוד כאלה אחת לאנטנה חשמלית ואחת לרדיו דיסק (כחול לבן - כחול מלא)

אולי זה מחובר בטעות ליציאה הלא נכונה וזה עושה את הבעייה

תבדוק את הסוגיה הזאת .

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
תבדוק את החיבור של הפיקוד למגבר מהרדיו דיסק (REMOTE)

אם אני לא טועה בקלריון יש 2 יציאות פיקוד כאלה אחת לאנטנה חשמלית ואחת לרדיו דיסק (כחול לבן - כחול מלא)

אולי זה מחובר בטעות ליציאה הלא נכונה וזה עושה את הבעייה

תבדוק את הסוגיה הזאת .

מה הקשר לפרוטקשיין?

לפרוטקשיין יכולות להיות סיבות רבות: תקלה במגבר, בעיה בהתקנה , אלמנט דפוק, אי הספקת מתח, התחממות, קצר כלשהו וכ"ו. אי אפשר להגיד לך במדוייק איזה מהסיבות היא הגורם, יש צורך בבדיקה.

פורסם

ALPINE-קודם כל תודה.

הבעיה לא הייתה כשהיה את הרדיו היישן של פיונר,אחרי שהחלפתי רדיו עבר חודש וכמובן שיש רדיו חדש מתעסקים פה ושם עם הדברים במגבר,שהייתה לי את הבעיה לפני כשבועיים הטורים בניוטרל היו נופלים וחוזרים,זה אומר נפילות מתח לא?

ועכשיו כשזה מראה לי את הנורה אני מכבה את המערכת מחכה כחצי שעה ואז היא עובדת רגיל כמה דק' ואז חוזרת הבעיה של הפרוטקשין..

Scan Speak

פורסם

זה ניראה כמו בעיה של התחממות, השאלה היא רק למה זה קורה? יכול להיות שזאת בעיה במגבר. ויכול להיות שזאת בעיה של אוורור, תוסיף שם מאוורר ותיראה אם זה פותר את הבעיה.

פורסם
זה ניראה כמו בעיה של התחממות, השאלה היא רק למה זה קורה? יכול להיות שזאת בעיה במגבר. ויכול להיות שזאת בעיה של אוורור, תוסיף שם מאוורר ותיראה אם זה פותר את הבעיה.

לא נראה לי זה הבעיה,כי לפני שהחלפתי רדיו דיסק המגברהיה נמצא באותו מקום כמו עכשיו ולא היה לי שום דבר,ושכחתי לציין שהחלפתי גם קומפוננט!

נראה לי זה יותר חמור מזה,השאלה מה זה אני משתגע,חבר אמר לי לבדוק את האלטרנטור יש סיכוי שהוא האשם בכל זה?

Scan Speak

• תוכן חדש...