Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרגע יש ברשותי GPS מסוג MIO MOOV 330, המכשיר עצמו אחלה, עובד מהר ונדלק תוך 5 שניות או פחות שזה מצוין.

על המכשיר מותקנת תוכנה שהגיעה איתו (מבית רונלייט המשווקת שלו בארץ) שנקראת MIO MAP שהיא באמת לא משהו אבל עושה את העבודה.

**המטרה בכללי זה להחליף את הרדיו דיסק ולשים את המכשיר ג'יפיאס במקומו בCAR-PC, פתחתי על זה אולי 5 שרשורים, באף אחד מהם לא עזרו לי , חרשתי על גוגל, כנראה שבשום מקום לא עשו את זה (ואם עשו אז לא פרסמו) אז אני אהיה החלוץ הראשון שיעשה את זה ובתוך שבועיים-שלוש אני אפרסם כאן תמונות של התוצאה הסופית במידה ואני אמצע מכשיר שעונה על הדרישות שלי.

המכשיר עצמו בן כמה חודשים ואני רוצה למכור אותו לרכוש מכשיר חדש עם הדרישות הבאות:

- עד 1000 ש"ח (מצידי גם משומש במצב חדש כמו שלי).

- באמת שלא אכפת לי החבר'ה כל עוד היא מוכרת כמו ה-MIO ולא איזה חברת טמג'וצי\צ'ימיצ'נגי ודברים דומים.

- גודל המסך, שלא יהיה יותר קטן מה330 שיש לי, אותו גודל יהיה מצוין (4.3") כי זה יושב בול בדשבורד במקום הרדיודיסק.

- יציאה לאוזניות! חשוב מאד! חשוב מאד גם שהאיכות של הצליל תהיה גבוהה! המטרה זה לחבר אותו ישירות למגבר.

- אפשרות לפרוץ אותו ולהתקין תוכנת מערכת הפעלה חיצונית, לינק ליוטיוב לצורך הדגמה את המיו 500:

http://www.youtube.com/watch?v=bZ9RuPCsQ68 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מפה התקנה של התוכנה ROADRUNNER או משהו דומה מעולם הCARPC היא קלי קלות.

תודה מראש על העזרה,

אוהד.

פורסם

מכשירי GPS עובדים על אחת הגרסאות של מערכות ההפעלה של מיקרוסופט.

על כולם אפשר להתקין הכל.

רק שב MOBILE 6 והלאה אפשר להתקין יותר.

לי יש מכשיר עתיק עם pocket pc 2003 secend edition שהתקנתי עליו הכל,כולל כרטיס WIFI

תמונות מצורפות.

או שתזמין מכשיר סיני כזה מ EBAY

Chinavasion-CVHA-C20-9.jpg.thumb_164x164.jpg

iphone-slide.jpg

iphone.jpg

game.jpg

אייל

פורסם

הייתי מזמין את הבחורה ואת הרכב אם זה היה במחיר של הג'יפיאס הסיני,

בכל מקרה המכשיר שהראת שיש לך של הפוקט פיסי הוא לא רלוונטי בשבלי כי אני לא יכול לשים אותו בתוך הרכב כבילד-אין.

המטרה שלא יהיו כפתורים בכלל בדיוק כמו הMIO MOOV שלי ויהיה רק מסך מגע,

שוב- מבקש המלצות לג'יפיאס עד 1000 ש"ח עם יציאה לאוזניות.

תודה,

אוהד.

פורסם

קיים בטח שקיים, אני בקשר עם גולש מהפורום שגם הוא באמצע פרוייקט כזה ואצלו בג'יפיאס יש יציאה לאוזניות שמפה זה יכול לתפקד יופי כיציאה למגבר.

השאלה שלי: איך האיכות של הדבר הזה? - מי יודע.

לכן אני מבקש את חברי הפורום,

בנוסף, התווספה דרישה חדשה:

חייב להיות לו מקלט רדיו.

אוהד.

• תוכן חדש...