Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 שנתון 2003 או מונדאו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מחפש רכב שני בתקציב של עד 35k

מחפש רכב אמין (מינימום אחזקה) לנסיעות קצרות בעיר ושיהיה מרווח יחסית (אני גבוה ...)

מצד אחד הייתי יכול להסתפק באיזה רכב קטן פונטו/גטס וכיוצ"ב מצד שני כשאני רואה את המחירים שלהם בהשוואה למכוניות מנהלים דוגמת ה - C5 או המונדאו קשה לי להבין למה לא לבחור במכונית מנהלים מרווחת ומפנקת .

קראתי כאן כל מה שאפשר לקרוא כאן בפורום על ה - C5 וההתרשמות שלי שבסה"כ הביקורות חיוביות ... עם זאת משיחה עם אנשים שהחזיקו C5 שמעתי כל מיני סיפורים לא מחמיאים על ביקורים תכופים במוסך חוסר התאמה לאקלים הישראלי ועוד ועוד

לאור האמור לעיל אשמח אם תעזרו לי בשאלות הבאות :

1. בתקציב ובצרכים שלי מה עדיף : קומפקטית או מנהלים ? (נטרלו את מרכיב ההבדלים בביטוח ובטסט ...)

2. אם מנהלים מה עדיף מונדאו או C5 ?

3. המלצה לרכב בתקציב של עד 35K שיענה לצרכים לעיל.

תודה

יריב

פורסם

מבין שני האפשרויות ובהתאם לדגש הראשון שציינתה והוא "אמינות", הפורד אמינה יותר מהסיטרואן בסה"כ מיכלולים מכאניים משותפים עם מאזדה.

זה לא בא להגיד שהסיטרואן לא רכב אמין, אבל הוא פחות אמין מהמונדאו במיוחד אחרי 7 שנים שהרכבים על הכביש.

המונדאו ניסחרת טוב יותר, אמנם C5 רכב נוח אבל גם הפורד נותנת פייט לא רע ובעלת אחיזת כביש גבוהה במקצת.

*למה לא לבחור ברכב גדול במחיר של רכב קטן ? מסיבה פשוטה. רכב קטן צורך 1/11-13 ורכב גדול צורך 1-8/9.

עלויות ותיקונים נמוכים משמעותית, ביטוח נמוך משמעותית וסחירות טובה יותר מה שגורם לרכבים האלה לשמור על ערכם בצורה טובה יותר ממכוניות המנהלים ובגלל זה רואים הפרשים כאלו חדים.

מהצד השני של המיתרס יש לומר שאין שום הנאה מנהיגה ברכבים הקטנים הללו שציינתה. השאלה מה חשוב לרוכש.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

בתור חובב צרפתיות אמיתי וכאחד שהחזיק BX(של בת זוג) אני חייב לאמר:

תתרחק מכל סיטרואן פנאומטית\הידראולית ישנה.

כל סיפורי ה "מערכת פשוטה", "זה רק להחליף בומבות" הם שקר וכזב.

תשאל מה זה צינורות תמנון, ודא כמה הם עולים, אם צריך להרים מנוע כדי להחליף...

תגלה שיש בומבות לכל גלגל, ובומבה מרכזית, וכשהבומבה המרכזית משמיע צליל תקתוק ברמזור אתה יודע שזהו זה, תכין את הארנק.

מערכת הידראולית אחת להכל -- ברקסים, בולמים, הגה.

ברגע שאתה רואה את השלולית הירקרקה אתה יודע שצריך להזמין גרר.

מערכת מחשב מתוסבכת.

תעשה לעצמך טובה, קנה 406, טובה פשוטה,אמינה ומהנה הרבה יותר. ואם לא מונדאו.

כואב לי להגיד את הדברים על הרכב , אני בד"ך מנסה להגן על צרפתיות מהשם הרע שמוציאים להן שלא בצדק אבל במקרה הזה, אם יש לך שכל בין האזניים והכסף עדיין בארנק, ברח.

רוצה פנאומתי- רק חדש יחסית.

נתן.

• תוכן חדש...