Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

אחרי חרישה לא קטנה על האינטרנט הגעתי להתלבטות בין 2 מכוניות (שנים 03-05)

סובארו אימפרזה

טויוטה קורולה

לפי מה שהצלחתי להבין,

הטויוטה יותר בטוחה וקצת יותר מפנקת

אמינות - אין על טויוטה

והסחר בשוק גם מעולה

צריכת הדלק קצת יותר טובה מהאימפרזה (אני צודק?)

האימפרזה גם מאוד אמינה (לפני מה שהבנתי), והשאלה אם היא מגיעה לרמה של הטויוטה?

לא כל כך הצלחתי להבין לגבי הסחר בשוק שלה, יש כל מיני דעות - אז אשמח אם תחזקו

לגבי המראה - יש לי העדפה לאימפרזה (אבל זה לא נתון שאני מתיחס אליו)

שתיהן יפניות מעולות, וההבדל בין המחירים נא בין 10-14 אלף (הטויוטה יותר יקרה)

ההתלבטות שלי אם שווה להשקיע את ה10-14 אלף האלה בשביל הטויוטה או שאפשר להסתפק באימפרזה?

אשמח גם אם תתנו חוות דעת על 2 המכוניות שאולי יצליחו לעזור לי להחליט

אני לא יודע אם זה חשוב, אבל אני נהג חדש, וזה אוטו ראשון שלי

תודה רבה לעוזרים:wink:

*חשבתי גם על מזדה 3 - אבל אין הבדל במחיר בינה לבין הקורולה כך שאני מעדיף את הקורולה

פורסם

בין מאזדה 3 לקורולה אני חד משמעית מעדיף את ה 3 מכל בחינה.

האמפרזה היא רכב קצת מיושן יחסית, שב באוטו תראה אם תא הנוסעים בסדר מבחינתך או מיושן מידי בתכנון ובעיצוב שלו.

בכל מקרה ה 3 מודרנית משלושתן בשנתונים האלה, בעלת שילדה טובה יותר משמעותית, היכוי טוב יותר, עיצוב נחמד יותר (לטעמי) ובעיקר נוסעת טוב יותר.

פורסם
בין מאזדה 3 לקורולה אני חד משמעית מעדיף את ה 3 מכל בחינה.

האמפרזה היא רכב קצת מיושן יחסית, שב באוטו תראה אם תא הנוסעים בסדר מבחינתך או מיושן מידי בתכנון ובעיצוב שלו.

בכל מקרה ה 3 מודרנית משלושתן בשנתונים האלה, בעלת שילדה טובה יותר משמעותית, היכוי טוב יותר, עיצוב נחמד יותר (לטעמי) ובעיקר נוסעת טוב יותר.

השאלה אם היא אמינה כמוהם? במיוחד כמו טויוטה

כי כולם אומרים שאין על טויוטה באמינות

בכל מקרה בקשר לאימפרזה, תא הנוסעים בסדר גמור מבחינתי ואני מעדיף רכב איכותי יותר מבחינת תקלות, צריכת דלק ובטיחות מאשר רכב מודרני

אבל אם המזדה עונה על התכונות האלו גם, אז זה יכול להיות רעיון

פורסם

ראה,

שלושתן מצויינות מבחינת הנתונים שציינת. אין לך שום בסיס לחשש מבחינת אמינות וסחירות בשלושתן. כמובן שהכל תלוי במצב הרכב ובשנתון.

ה3 מודרנית ובטוחה יותר, מאובזרת הרבה יותר (מערכת מובנית, בקרת אקלים, וכו'), משניהן. הקורולה נהנית ממוניטין אמינות בלתי מתפשר, הזריזה ביותר מבחינת תגובת דוושה , ולדעתי גם החסכונית ביותר מביניהן. את הסובארו הייתי מוריד מהפרק, היא מיושנת מאד, לא מאובזרת, והגרוע ביותר הוא האיטיות והכבדות שלה (אלא אם מדובר על דגם עם 105 כ"ס המודרני יותר). גם הנוחות שלה מזעזעת לדעתי (כסאות קרש צרים ונמוכים מאד), אם כי האחרות סבירות ולא יותר מהבחינה הזאת.

אם ההתלבטות על 1.6 משפחתי אוט', קח בחשבון גם פוקוס 1.6 שהיא מצויינת, או בצד הזריז יותר של המשוואה מיצובישי לאנסר. שתיהן במחיר משמעותי נמוך יותר ממאזדה 3/ קורולה משנתון מקביל (לצורך העניין 2005).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מוניטין האמינות "הבלתי מתפשר" של הקורולה בעייתי ביותר במודלים 03-04 , שם יש פשרה גדולה שגם היבואן מכיר בה ומחליף מנועים אשר התפגרו בטרם עת עקב הצטברות של בוצה במנוע.

הדגמים הללו גם סובלים מבעיות מחשב \ קטליזטור.

אם אתה נעול יפני בלבד, ה 3 היא הבחירה הנכונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם כל מה שמעניין אותך זו האמינות , למרות תא הנוסעים המיושן הייתי קונה סובארו.

רק חפש לך אחת מיד (עדיף I ) פרטית ולא מליסינג.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מניסיון שלי עם קורולה 07(שזה אותו רכב כמו ב03 ומעלה) הרכב פשוט מעולה ונהניתי מכל רגע. אני יכול להגיד שאם תקנה את הGLI אתה יותר תהנה מהרכב(מערכת מקורית, בקרת אקלים וכל מיני שטויות כאלה) גם מרווחת מאוד, יושבת מעולה על הכביש, נסיעה נוחה מאוד, מושבים פשוט נוחים וטובים, תא מטען ענק ומה שהכי אהבתי ברכב זה המנוע. זה אולי לא 2.0 או מוגדש, אבל ל1.6 הוא הכי מהיר שיש. לא לאימפרזה ולא ל3 אין סיכוי מול הקורולה, מבחינת מהירות ותגובה. אפילו גם מהתנהגות.

וגם יהיה לך שקט נפשי ושקט בכיס חוץ מטיפולים(שאת האמת לא זולים בכלל)

פורסם

קודם כל תודה על התגובות

אז אני מבין שאתם ממליצים להוסיף את ה14 אלף האלה ולהוריד את האימפרזה מהפרק

לזה שכתב על האמינות של הקורולה בשנים 03-04 , אשמח אם תפרט יותר

תודה :)

פורסם

חבל על הכסף שלך, אתה לא תרגיש כמעט בהבדל מבחינת סחיבה, אלא אם אתה מתכנן מרוצים בסופ"ש עם החבר'ה.

לגבי האמינות, בשנתונים 03-04 הייתה בעיה של בוצה במנוע / בעיה בממירים , תקלות שהיבואן התנער מהם למרות שידועות בכל העולם ולא רק אצלנו.

חפש בגוגל טויוטה P0420 או toyota P0420 check engine ותראה לבד כמה סבלו מהם.

תקלות שעולות בין אלפים בודדים ל 12000 ש"ח.

אלה שהפכו שולחן במשרדי היבואן קיבלו תיקון בחינם, אלה שלא עשו את זה, שילמו מכספם

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...