Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היית צריך לבקש לראות בו במקום את השירטוט של הרכב לפני הרמה.

כשלא יודעים את מה לבדוק ומה לבקש, יתכן ויעשו שיפוצים בטופס לאחר מכן ולך תוכיח.

.

מה מונע מהם לכתוב את הטופס רק שהאוטו כבר על הגר עם כל הפגיעות ולציין שהפגיעות האלה היו לפני הגרירה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יכול להיות ששכחו להוסיף את הפגיעה לאחר מעשה, ואז התעוד נשאר מקורי.

אני מניח שהשרטוט הזה נעשה העתק ומקור. לא בטוח ששני החלקים נמצאים בידי אותו אדם ולא בטוח שמעסיק רוצה לעשות קומבינות עם העובדים שלו ולמצוא את עצמו בשלב של מריבה עתידית כלשהי , שמוחצים לו את הביצים.

אם נצא מנקודת הנחה שהגרריסט הוא זה שפגע ולא המעסיק, אזי איזו סיבה יש לבעל העסק לקמבן משהו לא חוקי עם העובד ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אל תוותר לחראות, הורסים רכוש של בן אדם ולא לוקחים אחריות, פשוט בושה.

וגם לוקחים על זה כסף!

לפותח השרשור: לא תצליך לקבל מהם כלום(מניסיון).

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
מניסיון אישי,ואפילו עם אותה חברת גרירה (אם המשרדים הם ברחוב סלמה).

במקרה שלי הם מיד הודו (חבל שלא צילמתי או הקלטתי) שהם אשמים בפגיעה - די שקוף כי הצנרת נפגעה בדיוק במקום שבו מרימים את האוטו.

רצו להתפשר על סכום מגוחך, אז כדי שלא תבזבז זמן איתם - פשוט תתבע ויפה שעה אחת קודם!

בהצלחה!

אלה אכן הם.

וגם לוקחים על זה כסף!

לפותח השרשור: לא תצליך לקבל מהם כלום(מניסיון).

אני אולי לא, אבל אבא שלי גם יקח להם את המכנסיים.

בכל מקרה אנחנו הולכים לעשות להם תרגיל , להניח את האוטו שוב באוטו מקום ולצלם את המזלג של הגרר מול הנזק של האוטו, לא יהיה הרבה מקום

לתירוצים משם.

פורסם

רגע, לא הבנתי, אתה רוצה להחנות את הרכב, לארוב להם עד שיגיע הגרר ואז לצלם כביכול בשעת מעשה?

נשמע טוב, יחסית לספר קריאה מעניין :roll:

אני לא מבין למה לתקן את המכה ואז לרוץ אחריהם בשביל הכסף?!

קח הערכת שמאי, תתבע אותם, קח עו"ד אם צריך, תישאר עם המכה הזאת בינתיים (זה לא משהו בהול מלבד פגיעה קוסמטית) ותקווה שאדם הגיוני יבין את מהות הנזק.

אם וכאשר הכל ילך כדין, תתקן את הנזק מכספם!

כל אלו שאומרים לוותר- גם זמן מבוזבז וגם כסף לעו"ד לא יגרמו לי לוותר על תביעה מול עברייני רכוש!

פשוט חוצפה!

פורסם

לפי דעתי ה"מארב" הזה שאתה רוצה לעשות להם מיותר ועשוי לגרום לך יותר נזק מתועלת.

הכי טוב שתשלח להם מכתב מאיים מעורך דין ואם הם לא יסכימו לפצות פשוט תבע אותם בתביעות קטנות, המכה שקיבלת אפשר לראות שזה מהמזלג של הגרר וזאת הוכחה טובה לזה שהם גרמו את הנזק.

פורסם

כמה שזה לא בסדר אבל על הזמן המושקע שאתה מפסיד בעבודה ,בירוקרטיה,עו''ד, משפטים

תפסיד יותר מ1200 .

במקרה הכי גרוע אני בטוח שכמה חברי CF יעזרו לך לדרוש את הכסף (בכוח אם צריך) :p

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

אל תעשה מארבים.

תקן את הנזק, שלח את הקבלה + דו"ח שמאי לעיריית ת"א ותבקש בחזרה את הכסף.

לא יעבוד?

תבע את עיריית ת"א. היא זו ששלחה את חברת הקבלן והיא זו שתתקזז אח"כ איתה.

אם לא תתקן לא כ"כ תוכל לקבל כסף אח"כ מביהמ"ש.

פורסם

תקשיבו הבעיה זה שהלכתי אליהם למשרדים, שמתי את האוטו אפילו על הליפט, אחרי שהוא ראה שהמכה שהיא בדיוק בגודל של המזלג , הוא החליט שאלה לא הם!

אני פשוט צריך לצלם את הפגיעה ליד המזלג, או למדוד את המזלג ולצלם כמה ס"מ הוא, פשוט שתהיה הוכחה מוצקת.

מחר אני מגיש תלונה במשטרה , הערכת שמאי כבר יש לי , מכתב ינוסח וישלח ואני בטוח שיהיו תוצאות.

פורסם

להמשיך לא לוותר! ואנא עדכן אותנו בהתקדמות :)

אל תשכח כמובן פיצוי נכבד על עוגמת נפש, שייצא יותר מעלות התיקון - ככה יילמדו שלא כדאי להתכחש לנזק שהם עשו.

פורסם

בשביל למדוד מזלג לא צריך לארוב להם.

1. איפה שהית בשלמה, זה המוסך ואתה יכול לקפוץ לשם למדוד רגע וללכת.

2. חלק מהמשאיות חונות במגרש שבדולפינריום, כנס לשם כאילו הרכב שלך שם, מדוד וצא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בכל מקרה אנחנו הולכים לעשות להם תרגיל , להניח את האוטו שוב באוטו מקום ולצלם את המזלג של הגרר מול הנזק של האוטו, לא יהיה הרבה מקום

לתירוצים משם.

אל תעשו שטויות! אתם רוצים לקבל עוד הפעם קנס, רק בשביל לעשות ניסוי, שלא בטוח, שייצא משהו ממנו?! :roll::shock:

תגידו, אף אחד לא חשב כאן, שהפקח אמור לצלם את האוטו, לפני שגורר אותו? לפחות, בהרבה מאד פעמים כך עושה! אז, במקום לשבור את הראש- פשוט תבקשו, שיראו לכם את הצילום! אין צילום- זכותך להגיד, שהנזק אכן נגרם בעת הגרירה, ולתבוע את העיריה על הנזק! אני לא הייתי מוותר להם במיקרה כזה!:evil:

ללא כל קשר- חברים, תשתדלו לא לחנות במקומות, שבאמת מפריעים לתנועה ולאנשים! אני לא מדבר על המיקרה הספציפי, כי לא יודע איך חנה פותח השרשור (בעצם- אני מבין, שחנה דווקא בחניה מסודרת, שרק מוחלט אחרי שעה מסויימת שאסור לחנות בה)- ואני כן יודע, שלפעמים גוררים ללא כל הצדקה, אבל רק "תזכורת הכללית" - כי באמת יש אנשים, שחונים בצורה בלתי- נסבלת! ואותם דווקא בהרבה פעמים לא גוררים...:x:evil::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אל תעשו שטויות! אתם רוצים לקבל עוד הפעם קנס, רק בשביל לעשות ניסוי, שלא בטוח, שייצא משהו ממנו?! :roll::shock:

תגידו, אף אחד לא חשב כאן, שהפקח אמור לצלם את האוטו, לפני שגורר אותו? לפחות, בהרבה מאד פעמים כך עושה! אז, במקום לשבור את הראש- פשוט תבקשו, שיראו לכם את הצילום! אין צילום- זכותך להגיד, שהנזק אכן נגרם בעת הגרירה, ולתבוע את העיריה על הנזק! אני לא הייתי מוותר להם במיקרה כזה!:evil:

ללא כל קשר- חברים, תשתדלו לא לחנות במקומות, שבאמת מפריעים לתנועה ולאנשים! אני לא מדבר על המיקרה הספציפי, כי לא יודע איך חנה פותח השרשור (בעצם- אני מבין, שחנה דווקא בחניה מסודרת, שרק מוחלט אחרי שעה מסויימת שאסור לחנות בה)- ואני כן יודע, שלפעמים גוררים ללא כל הצדקה, אבל רק "תזכורת הכללית" - כי באמת יש אנשים, שחונים בצורה בלתי- נסבלת! ואותם דווקא בהרבה פעמים לא גוררים...:x:evil::?

הם פשוט בורחים מאיתנו הכוסיות. הפקח והגרר מודיעים שהפגיעה הייתה עוד לפני , כל מי שיראה את הפגיעה במציאות לא יבין מאיפה יש להם את האומץ להגיד שזה לא הם.

• תוכן חדש...