Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על קצה המלזג - תמונות מלונדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גדול יש מקומות חניה מסודרים לוקסוס ויש מלא מכוניות גדולות אז לצערי כול התוכניות שלו מוטלות בספק אולי בשביל הריטינג.

.

בוקר טוב :roll:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
חזרתי מכנס בלונדון שהיה ב-IMPERIAL COLLEGE בסביבות המוזאונים. הרחובות Exhibition road ו-Cromwell Road אכן מלאים ברכבי פאר - בנטלי, מזראטי, רולס-רויסים הלימוזינות והקבריולטים וכהנה וכהנה. הלכתי למכולת ליד הסוכנות "למבורגיני לונדון", כך שיצא לי גם להציץ. אבל אותי הדהים דבר אחר וזו הכמות של הרכבים החשמליים. ברחבה של IMPERIAL COLLEGE עמדו בשורה רכבוני REVAi

http://www.india-server.com/cars/features/images/revai-2.jpg

כולם מחוברים לשקעים של 380 וולט. ולקינוח ראיתי גם שני אקזמפלרים של מיצובישי I-MIEV, זאת שעולה 40000 $. האמת לא חשבתי שזה מגיע כ"כ מהר.

הREVAI העביר בי צמרמורת וכמות אדירה של חלחלה בצורה מדאיגה.

פורסם

לדעתי הפאנטום מרשימה!

לא התלהבתי עד שראיתי אותה במציאות חונה לה מחוץ לבית באדינבורג.

כשרואים את הפאנטום על הכביש ולא באיזו תערוכה או תמונה , מבינים את המימדים ואת היוקרה שהיא משדרת - והיא משדרת!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לdrive master זו לא אותה הפרארי שאתה ראיתה, גם אני הייתי באנגליה לפני שנתיים וארבע חודשים

והבחור שעבד שם אמר לי שהמכוניות מתחלפות בערך כל שנה.

וחוץ מזה אפשר לראות שבפרארי שאתה צילמתה העור שעל הכיסאות ופנים הרכב הוא שחור ובפרארי שיש בתמונות הוא

בצבע קרם.

פורסם

לפני כשבועים וחצי, העלה מישהו תמונה של חניה של בית מלון יוקרתי בלונדון שאכלסה בין השאר ויירון וגייארדו. היום אותה חניה מאכלסת מכוניות מעט צנועות יותר :) וביניהן הפנמרה המדהימה הזו.

nlfjyyjtjuxj.jpg

אפשר קישור לתמונה?

פורסם

מסתובבת כבר פורשה כזו בצבע לבן באזור רמה"ש ( אלא מה ? ). סוף סוף אוטו נמוך שמראה לכל המשאיות הקטנות, לרבות מאותו בית, מה זו פוזה אמיתית. פשוט מפלצת.

• תוכן חדש...