Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על קצה המלזג - תמונות מלונדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי מטיול בלונדון. אין מכונית שלא ניתן להתקל בה והמגוון כולל הכל. מרוב התנועה העמוסה כל הזמן, לא הספקתי תמיד לתפוס בעדשת המצלמה את כל מה שרציתי לתפוס (כמו M5 E39 שמנסה לתת פייט ל-TVR טוסקן בצבע סגול מהמם עם צליל מטורף :)). בכל אופן, הנה מקבץ קטן של תמונות להנאתכם.

aktyt4iyd5my.jpg

odngjy0knmmo.jpg

yknq2zntyqwd.jpg

ehozjjdyltzy.jpg

wnwdg1njoen2.jpg

qzdmeox3cjnw.jpg

fi4myvdgmzoc.jpg

kfnmwywjrmvm.jpg

tnym4ztq0mi2.jpg

3wumz1emwjrm.jpg

nizyzgmnh2md.jpg

לפני כשבועים וחצי, העלה מישהו תמונה של חניה של בית מלון יוקרתי בלונדון שאכלסה בין השאר ויירון וגייארדו. היום אותה חניה מאכלסת מכוניות מעט צנועות יותר :) וביניהן הפנמרה המדהימה הזו.

nlfjyyjtjuxj.jpg

dllztynul0jz.jpg

5db5ngznenjm.jpg

mgmywyrzjyml.jpg

zw2x4mnkotyz.jpg

qzinjyjn2nxh.jpg

אצלנו בנתב"ג בכניסה לדיוטי פרי עומדת סוזוקי אלטו החדשה, ושלושת המוסקטרים הללו עומדים בנמל התעופה הית'רו (כחלק מהגרלה כלשהי).

ym0edzmt0ytn.jpg

tzi0ntamdnhw.jpg

mdnwatv2m1eh.jpg

mjnzmyczd3jl.jpg

d0mlzngkdnk2.jpg

תהנו :)

פורסם

משום מה SIZ לא נטען אצלי (FF, IE, GC). תוכל להעלות לשרת אחר?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

roeibf, יש לי בעיה כשאני מנסה להעלות למספר שרתים. אתה מכיר שרת שניתן להעלות אליו כמות נכבדה של תמונות בבת אחת?

לגבי הפורשה, זו הפנמרה. ולפי מה שהבנתי היא בדרכה גם ארצה.

פורסם

הייתכן שזו אותה פרארי (מהשדה תעופה) שנמצאת שם מהביקור האחרון שלי בלונדון מלפני שנתיים?

15092007184.jpg

15092007185.jpg

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

זו אותה הפרארי. הבחור מההגרלה ראה שאני מזיל ריר, ואמר שלי "תקנה כרטיס ותזכה בה". אמרתי לו שזה יותר מדי טוב מכדי שיהיה אמיתי...

ההונדה היא NSX, והיא צולמה בשכונת מגורים של הרבה עו"ד עשירים ובימי חול היא מלאה כל-טוב (התמונה צולמה ביום ראשון).

הנה עוד אחת ששכחתי:

bfi1252708330y.JPG

פורסם
לא יודע מה איתכם, אבל אני חושב שהפאנטום מכוערת ברמות, וזה ממש לא מזיז לי שאין כאלה בארץ.

עניין של טעם. יש ויש. לגבי האחרונה אני לא מסכים

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

הרכבים שנמצאים בהיתרו, שם כבר כמה שנים.

אני כשחזרתי מאנגליה שנה שעברה בסוף הקריסמס.

הרכבים האלו כבר עמדו בהיתרו.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי מכנס בלונדון שהיה ב-IMPERIAL COLLEGE בסביבות המוזאונים. הרחובות Exhibition road ו-Cromwell Road אכן מלאים ברכבי פאר - בנטלי, מזראטי, רולס-רויסים הלימוזינות והקבריולטים וכהנה וכהנה. הלכתי למכולת ליד הסוכנות "למבורגיני לונדון", כך שיצא לי גם להציץ. אבל אותי הדהים דבר אחר וזו הכמות של הרכבים החשמליים. ברחבה של IMPERIAL COLLEGE עמדו בשורה רכבוני REVAi

http://www.india-server.com/cars/features/images/revai-2.jpg

כולם מחוברים לשקעים של 380 וולט. ולקינוח ראיתי גם שני אקזמפלרים של מיצובישי I-MIEV, זאת שעולה 40000 $. האמת לא חשבתי שזה מגיע כ"כ מהר.

פורסם

שלום.

אני חזרתי מלונדון לפני 10 ימים.

אז כך כול המכוניות המפוארות ליד המוזאונים אם היתה מיסתכל היטב היתה רואה שכולם שיכים לנצגויות זרות ולשגררויות

הבנטלי האפורה ראיתי אותה אולי 10 פעמים רוצה תמונות שלה היא צולמה ברח' אוקספורד :shock:.

מה שאותי הצחיק זה שלא מיזמן היתה תוכנית של טוף גיר הוטוויל [המראיין הגבוה] הסביר שבלונדון אין מכוניות גדולות ביכלל ביגלל מצוקת חניה כמובן האמנתי לו עד שהגעתי ללונדון ואז התברר שהוא קשקשן אחד גדול יש מקומות חניה מסודרים לוקסוס ויש מלא מכוניות גדולות אז לצערי כול התוכניות שלו מוטלות בספק אולי בשביל הריטינג.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...