Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן אודי A3 שנת 2001.

לפני כמה ימים פתחתי את מיכל העיבוי ואני רואה שיש שם מים רגילים.(מאוד מוזר הרכב טופל במורשה.)

גם החימום לא עובד, כנראה מסתימה בראדיאטור.

אני בצעתי כבר ניקוי במערכות פתוחות, אבל אף פעם לא במערכת סגורה.

איך אני מבצע זאת?

תודה!

פורסם

שלום , כדי לנקות את מערכת לחמום פנים אתה חייב לפרק את שני הצינורות המתחברים אל מקרן הפנימי דרך קיר האש , הצינורות ממוקמים בצד המנוע (בתוך תא המנוע). להכניס לחץ מים בכניסה למקרן ולראות יציאת מים מהיציאה של המקרן אם יש סתימה יש להשתמש בלחץ אוויר ואם גם זה לא עוזר צריך לפרק את המקרן ולבצע את הניקוי מחוץ לרכב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לגביי החימום, אני יודע איך מבצעים זאת.

אבל איך אני מנקה את כל המערכת? מאיפה אני מנקז את המיים?

זאת אומרת איך אני מונע כניסת אויר למערכת?

ועד משהו, יש למשהו ספרות טכנית על הרכב שיכול להשאיל לי?

הרכב הוא AUDI A3 turbo 150 2001

תודה!

נ.ב

מה קורה עם החיפוש בפורום?

פורסם

שלום, פרק זרנוק תחתון מהרדיאטור , תרוקן את הרדיאטור מהמים אם יש לך לחץ אוויר אז דחוף אוויר דרך פתח מיכל העיבוי כדי להוציא את כל המים , התקן בחזרה את הזרנוק ,סגור בחזרה את הבנד , מלא נוזל קירור חדש דרך מיכל העיבוי עד שהמפלס לא יורד יותר , יש לקחת בחשבון שהתרמוסטט נשאר סגור לכן המילוי הוא בנתיים חלקי בלבד !!, מלא נוזל קירור גם ב-בקבוק 2 ליטר של קוקה קולה , הפוך את הבקבוק הפלסטי לתוך מיכל העיבוי והתנע את המנוע , בכל פעם שהבקבוק הפלסטי מתרוקן מלא אותו בחזרה בנוזל קירור , ניתן לזרז את התהליך על ידי שחרור צינורית הדקה המתחברת למיכל העיבוי ולהרכיבה בחזרה רק כאשר מתחיל לצאת ממנה מים ללא בועות אוויר , לא להתייאש להמשיך כך עד שהמאווררים יתחילו לפעול ועד שבקבוק הפלסטיק לא מתרוקן יותר .

נכון שזו שיטה פרימיטיבית ....אבל יעילה מאוד.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• ספונסר פורום
פורסם

בנקודת החיבור של הצינור התחתון לראדיאטור קים ברז יעודי

שזהו תפקידו (ריקון מערכת הקרור) עליך לפתוח אותו ולחכות עד שכל המים ירדו ,

לאחר מכן הפעל את המנוע ותזרים מים נקיים דרך מיכל העיבוי במשך כדקה עד

שתראה מים צלולים יוצאים מלמטה .

כבה מנוע ,תן לשאריות המים לרדת וסגור את הברז .

כעת תמלא לפחות שני מיכלים של נוזל קרור G12+ ותפעיל את המנוע ,

מפלס המים ירד לאט כאשר האויר מתנקז מעצמו אל מיכל העיבוי ,תמלא מים

רגילים עד הסוף, תיסגור את מיכל העיבוי ותחכה שהמאווררים יעבדו .

לאחר שהמאווררים עבדו והפסיקו כבה מנוע וחכה כשעה, כעת תשלים במים את החסר במיכל

ובזה סיימת את הפעולה .

בהצלחה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה על העזרה!

המים הוחלפו.

עוד שאלה, בנסיע הרכב יורד מ 90 מעלות ומגיע עד 60 שזה סוף השעון. הייתכן שאין לרכב טרמוסטאט?

תודה.

• תוכן חדש...