Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו בתקציב של עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע מאזדה 626 99' שאני עומד למכור, אני בדרך לקנות אוטו חדש בתקציב של עד 45K, חלק מהמכירה וחלק הוספה אישית.

דרישות:

גיר - ידני או אוטומט לא ממש משנה לי, יש עדיפות קטנה לאוטומט בגלל שלא תמיד רק אני יהיה על הרכב

מראה טוב במסגרת התקציב

בטיחות

הרכב הוא בעיקר בשבילי ככה שאין צורך באוטו משפחתי גדול או משפחתי בכלל

אני יותר נוטה לכיוון האירופאיות.. אבל זה בכלל לא עקרוני

אין לי אפשרות לחרוג מ45K, גם רכבים בפחות הם בסדר

ביינתים לא העלתי הרבה אפשרויות, עלה רנו מגאן קופה שנתון 2003 בגלל שיצא לי להיתקל באחת שמורה במצב טוב

פורסם

המגאן ירדה מהפרק, נמכרה כבר למישהו אחר (לפחות ככה אני חושב) בגלל שהבעלים די מתעלם מהשיחות שלי, כנראה שכבר לא נעים לו להגיד לי שנמכר....

בכל מקרה אני עדיין מחפש אופציות בסביבות 45K, חשבתי על סקודה פאביה ידנית שהוא רכב מצויין אבל לא הטעם שלי מבחינת המראה מה שדי בעייתי לי איתו. עוד מה שראיתי זה סיאט איביזה 2003 בערך בטווח המחירים שלי, הבעיה היא שהגיר הוא אוטומט ואני לא יודע איך הגיר האוטומט של האיביזה או סיאט בכלל.

ביינתים הפייבוריט שלי זה יונדאי קופה שעונה על העניין של המראה אבל אני צריך איזשהי דיעה על הבטיחות והביצועים של הקופה

• תוכן חדש...