Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צעיר מחפש רכב חדש עד ה 120 אלף. קומפקטי ומהנה לנהיגה.

אני התעניינתי ב סיאט החדשה 3 דלתות רציתי לשאול לגבי אמינות ועלויות טיפולים, הרכב המדובר כנראה יהיה ידני למרות שאיני פוסל את ה DSG אם מישהוא נהג מכיר והתרשם היתי רוצה לשמוע חוות דעת במיוחד על אמינות...

תודה רבה.

פורסם

יש לי איביזה, 5 דלתות, DSG.

עוד לא הגעתי לשלבי טיפולים (רק חודשים על הכביש), אבל כבר הזמנתי וקבלתי מתאם מרדיו מקורי,ל רדיו דיסק רגיל, עלה לי 400 ש"ח.

גיר DSG עושה עבודה מצויינת, רכב מאוד שקט, זריזה, חיסחונית, יפה, איכות חומרים ברמה, הכל בשביל להנות :)

מרוצה מהרכב עד השמיים.

פורסם

אינני יודע איך תרצה שמישהו יענה לך לגבי אמינות וטיפולים, לגבי רכב חדש.

הרכב חדש לגמרי, אמינות של הקונצרן ידועה כטובה, אבל אין משהו ספציפי להגיד לגבי הרכב הזה

לגבי טיפולים, מוסכי VAG ידועים במחירים של בינוני ויותר מזה.

פורסם

האיביזה עושה רושם של בחירה מצוינת.

גיר ה-DSG מקבל ביקורות טובות, אבל מכיוון ששאלת קודם כל על "עלויות, טיפולים ואמינות" - גיר ידני יהיה ללכת על בטוח.

זה לא אומר שה-DSG יתפגר לך ישר אחרי ההרצה, אבל במקרה של בעיות - הן תהינה יקרות מהרבה מאשר טיפול בגיר ידני.

פורסם

תודה רבה, לגבי עמינות אני יותר מתכוון לסיאט בכללי כי לפי מה שאני מכיר סיאט של פעם זה לא רכב אמין ביותר, האם השתנה? ועלויות ביטוח, אני נהג צעיר בן 21 ללא תביעות נוהג 3 שנים.

• תוכן חדש...