Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו V40 2.0 שנת 97 ידני בשבדיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה העניינים אנשים ??

אני בשבדיה ואני מחפש איזה רכב סטיישן ,ראיתי עכשיו ביד 2 השבדי וולוו V40 שנת 97 שעשתה 230,000 ק"מ ב 11000 שקל

המוכר אומר שיש בעיה בגיר בהילוך החמישי ויש לו הצעת מחיר לתיקון ב 2500 שקל

מה אתם אומרים על האוטו מבחינת צריכת דלק אמינות וכו?

פורסם

בגדול, כמו דגמי ה-S40 של וולו, מדובר ברכבים לא מדהימים מבחינת התנהגות כביש, איכות הרכבה (מפוקפקת, עם בלאי טבעי גבוה) או אמינות. ואגב, חלקי החילוף של וולו אינם זולים - ככל הנראה גם בשבדיה ארץ המוצא...

אגב, מבחינת שימושיות, נפח תא המטען שלו מכובד, אך בהחלט קטן ביחס לגודל הרכב: רק 413 ליטר. לעומת 530 ליטר בטויוטה אוונסיס סטיישן, 526 בפיג'ו 406 סטישן, ו-517 ליטר בסיטרואן קסארה סטיישן. לתשומת ליבך.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

^

Bullshit!

The V40 is build very well! In the basic versions it is quiet simple, but well done. My father has V40 97' with diesel engine and 450000km and the car looks and feels very good.

I think the price is high for Sweden and, especialy with damaged gearbox, but if you find a car, which been in good hands-buy it. And the maintance is very low, because it's verypopular car in Sweden/Finland.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...