Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית פארוט 3400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי דיבורית פארוט 3400. ראיתי שיש אפשרות של GPS, אבל כלום לא עובד שם.

מישהו יודע אם יש אפשרות להכניס מפה לGPS של הדיבורית?

פורסם

ה3400 היא גאדג'ט מגניב ביותר.

קראתי עליו באיזה מגזין מחו"ל,לא ידעתי שיש להשיג בארץ.

דבר עם החבר'ה מNAV'N'GO יש להם פתרון לניווט. (אתה צריך תוכנה מושלמת ולא רק מפות)

את הקטע שהיא עוזרת לך למצוא את האוטו בחניון דרך הפלאפון אתה מכיר?

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

פיגו אני לא בטוח לגבי זה מאחר ואין לי 3400 (אבל יש לי 3200) אבל מברור קטן באיטרנט נראה לי שלדיבורית שלך יש רק מקלט GPS וכן Bluetooth. מה שאומר שאתה צריך מכשיר נוסף אשר עליו יש את התוכנה עם המפות (לדוגמה מחשב נייד או PDA) אשר לו אין מקלט GPS. במצב שכזה הדיבורית מספקת את נתוני הGPS ע"י הBLUETOOTH אבל עד כמה שאני מבין אתה לא יכול לראות מפות על גבי הדיבורית. מנגד זו דיבורית מצויינת, יש לי אותה מעל שנתיים ולדעתי עדיין אין בשוק דיבוריות שעולות עליה (פרט לכמהדגמים בהם חברות הכניסו דיבוריות PARROT למכשיש שלהן לדוגמה רדיודיסקים חדשים של PIONEER). natco לא הבנתי איך היא יכולה למצוא לך את הרכב ע"י הנייד, ברגע שאתה מכבה את הסויטש' של הרבה הדיבורית כבה. אתה יכול לפרט ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...