Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת אומרת נכון יש את קארטינג בילו חיפה פולג רחובות כל אלה שמגבילים ?

אז יש קארטינג שלא מגבילים [לא בתחרויות] כאילו שאתה משלם 5 ומשהו שקל וללא הגבלה ?

אם אין אז אני בן 15 ואני נוהג מאוד טוב אפילו מעולה אז אם אני יבקש מאנשים שם שיורידו את ההגבלה הם יורידו ?

פורסם

הגבלת המהירות של הקארט נעשית ע"י מפעילי המקום, ונועדה בראש ובראשונה למנוע מנהג שאינו מיומן בתפעול הקארט לגרום לעצמו נזק, שלבטח יגרור אחריו תביעה נחמדה כנגד בעלי המקום בגין ההתרשלות שהובילה לפגיעה.

אין לי רישיון למירוצי קארטינג, ולמרות זאת עוד לא נתקלתי במקום שסירב לפתוח לי מצערת מלאה. כל שעליך לעשות זה להגיע, להסביר למרשלים שאתה מבקש מצערת מלאה ולהבטיח להם שאינך ילד קל דעת אלא אדם בוגר שמבין את ההשלכות שיכולות להיות לעניין.

אני מאמין שהמרשלים יתנו את הדבר - ובצדק - בכך שתעשה כמה הקפות או לפחות מקצה מלא אחד עם מצערת מוגבלת, וזאת על-מנת שהם יוכלו להתרשם מצורת הנהיגה שלך.

שים לב שאם אין לך ניסיון כלשהו בקארטינג ועל הפעם הראשונה שלך אתה מתכוון לבקש מצערת לא מוגבלת, אתה עושה טעות איומה, מה גם שמה שסביר מאוד שמה שיקרה זה שמראש אתה חסמת לעצמך כל אפשרות עתידית לבקש באותו מסלול ספציפי קארט לא מוגבל, וזאת בגלל השטויות שאתה תעשה שם, ואתה תעשה.

בהתחשב בכמות המסלולים כיום, מדובר בדבר שאין להקל בו ראש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני חודש נסעתי לאמריקה ושם הייתי במסלול קארטינג עם קארטינג חשמלי, אבל שמגיע ל90 קמ''ש ונסעתי פצצה.

וכולם (משפט לא יכול להתחיל בוו החיבור) שם אמרו לי את זה, ולפני שבועיים הלכתי לקארטינג פולג ונסעתי שמה בערך על 40 קמ"ש כי זה היה מוגבל, אבל כל פנייה עשיתי דריפטים וכאלה וכולם התלהבו ממני שם, אבל שאלתי את המפעיל אם הוא יכול לפתוח לי את המצערת, אבל הוא אמר לי לנסוע יותר חלש בפניות כאילו שהוא לא שמע מה שאמרתי אבל לא משנה וויתרתי. ואבא (קרא מה שנכתב קודם לגבי וו החיבור בראש משפט) שלי נותן לי לנהוג באוטו שלו לפעמים ואני נוהג מאוד טוב ואני חולה מכוניות. אבל (אבל? אולי התכוונת לכתוב "אומנם"?) זאת תהיה רק הפעם השלישית שלי, אבל אני מתכוון לעשות דריפט כל פנייה ולהנות מהקארט, אבל לא להשתגע ולסכן את האחרים ואת הקארט עצמו, יתנו לי אתה אומר אחי?

תקשיב, אתה חייב להשתמש קצת פחות במילה אבל. עמוס השרת כבר באבל ממה שהולך בהודעה הזאת. חוץ מזה, שימוש מושכל יותר בסימני פיסוק יתקבל בברכה.

פורסם

התקשרתי עכשיו לאמא שלי ושאלתי אותה האם יש לי אח נוסף שלא ידוע לי עליו. היא אמרה לי שאין כזה דבר, מה שאומר שאנחנו כנראה לא אחים, לכן אתה מתבקש לא לפנות אלי או לכל אדם אחר באתר הזה שהוא אינו אחיך בכינוי "אחי".

מעבר לכך, מתיאור הנהיגה שלך, אין בכלל ספק שאינך מתורגל בנהיגת קארטינג, שאם לא כך, היית יודע שהדרך הטובה ביותר להשיג זמנים טובים היא לא להחליק, בטח שלא לעשות דריפטים. כנראה שהמפעיל מנתניה ידע מה שהוא עושה כשהוא לא פתח לך את המצערת.

נהיגת קארטינג אינה דומה לנהיגת מכונית, וגם אם אתה כוכב בנהיגה ברכב של אבא, זה עדיין לא אומר שאתה עילוי בקארטינג.

אגב, מעניין אותי לדעת מהיכן הבאת את נתוני המהירות שהזכרת. בנתניה אין אמצעים למדידת מהירות הקארטים, אז או ש:

1. הבאת עמך למקום אמצעי מדידה משלך.
  2. אתה מחרטט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אגב, מעניין אותי לדעת מהיכן הבאת את נתוני המהירות שהזכרת. בנתניה אין אמצעים למדידת מהירות הקארטים, אז או ש:

1. הבאת עמך למקום אמצעי מדידה משלך.
  2. אתה מחרטט.

יש 50 50 ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אתה משלם 5 ומשהו שקל

:roflmao:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק אותי עניין הקרטינג והקהל שמריע לדריפטים בקארטינג ממש לא מתריד לעומת זה שאבא נותן לילד בן 15 לנהוג?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מי אמר לך שאתה נוהג טוב? חברים שלך? שהם בטח נהגי קארטינג מדופלמים...

זה שאתה עושה דריפטים עם הקארט לא אומר שאתה נהג כ"כ טוב, סיבוב קטן של ההגה יגרום לקארט לזריקת זנב מטורפת, בוא נראה אותך מבצע פניה בלי להחליק ואז אולי יבטלו לך את הגבלת המהירות, תאמין לי שלעשות דריפטים ולנהוג על אוטו בגיל 15, לא עושה רושם על מפעילי הקארטינג, וזה רק נותן להם סיבה למה לא לבטל לך את ההגבלה

פורסם
רק אותי עניין הקרטינג והקהל שמריע לדריפטים בקארטינג ממש לא מתריד לעומת זה שאבא נותן לילד בן 15 לנהוג?

ליביו

אתה לא היחיד. אה,והוא גם גורם לילד לחשוב שהוא נוהג פ33ה.

פורסם

אחלה אבא יש לך, לתפארת מדינת ישראל :brickwall:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה אתם רוצים מהילד? קצת אמפטיה.

לעניין הקרטינג בבילו, עשינו שם יום הולדת 12 לבן שלי עם כמה חברים שלו והקרטים היו כמובן מוגבלים להחריד.

לפי דברי מנהל המקום ניתן לעשות קורס שעולה 450 ש"ח, לרכוש כרטיסיה ולקבל אפשרות לנהוג בקרטים לא מוגבלים שמגיעים לטענתו ל90 קמ"ש. יש אפילו ליגה.

הבן שלי יושב לי עמוק בוריד על קורס כזה ואני עומד להכנע כך שכנראה אוכל לעדכן אתכם על איך מתנהל קורס כזה ואיך מרגיש קרט לא מוגבל בעוד זמן לא רב.

הנסיון המוטורי הראשון שלי אגב היה בגיל 10 על קרט 4 פעימות בברזיל, מפלצת אמיתית, לא כמו מכסחות הדשא שיש כאן. אם היום היו נותנים לילדים לנהוג כך בחופשיות על קרטים חזקים כאלה בלי הגבלות ובלי הדרכה כמו שעשו אז, משהו כבר היה יושב בכלא.

פורסם

האם יש קארטינג ללא הגבלת מהירות ?

לא קיים בעולם כלי רכב שאין לו הגבלת מהירות.

אם לא היתה הגבלה כזו - היית יכול לחזור בזמן.

אפילו לאור יש הגבלת מהירות - 300 אלף ק"מ בשניה הגבלת יצרן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...