Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ב 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחי חייל משוחרר. גר בת"א ועובד בנתב"ג. רוצה לקנות רכב כדי להגיע לעבודה וחזרה (נסיעה לא כל כך קצרה).

יש לו כ 15K. השאלה היא האם לקנות משהו ישן במחיר הזה כמו פונטו או קליאו שנת 98-00 (או המלצות אחרות)... או שכדאי לו לקחת הלוואה ולהגדיל את הסכום ל40K בערך ולקנות משהו חדש יותר.

מאחר והנסיעה היומיומית יחסית ארוכה אני לא בטוחה שרכב ישן יעמוד בנטל...

כך או כך, אני אשמח לקבל גם המלצות על סוג הרכב

המון תודה מראש,

מייקי5

פורסם

זה לא כזה נטל ת"א - נתב"ג על איילון אבל שיהיה.

אני הייתי לוקח הלוואה, ולו רק כדי לא להכניס ראש בריא למיטה חולה.

ב 40K נכנסת פונטו / 206 ידנית משנתון גבוה יותר מאשר רכב רכב ב 15K.

מצד שני, אם תמצא סיטרואן סקסו ידנית שמורה מנוע 1400 מסוף הייצור (שנתון 2002 בערך) , היא תעשה את העבודה טוב באותה מידה, במחיר של בערך 20 - 25 אלף. כנ"ל פונטו ספייס שנת 2002.

גם סוזקי סוויפט אופציה לא רעה, מבחינת אמינות, אבל לעומת האירופאיות זה כמו לנסוע על קרש גיהוץ, ובשנתון נמוך יותר, בכל סכום שתחליט לקנות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני בעד פונטו דור ראשון. במקרה הגרוע הוא יחליף מנוע וגיר בעלות של כ-5000 ש"ח :)

חוצמזה שהן מראות אמינות טובה. (יש לי אחת כזאת שגומעת כ-60 ק"מ כל יום ומעולם לא נתקעה).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני גם מחפש משהו בתקציב הזה אבל רק שישרת אותי נאמנה אני נוסע 1000 1200 ק"מ בחודש חשבתי על פולו 1.6 פורד פיאסטה או רנו כליו האם מומלץ ואם לא אז מה כן

• תוכן חדש...