Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי דיהטסו שרייד 93 אוטומטית

ויש לי שאלה לגבי המזגן..

כשאני בנסיעה, בעיקר מהירה המזגן פועל מצויין

אך כשאני עומד ברמזור או נוסע באיטיות בפקק

המזגן מאוד נחלש. וחוץ מאיורור כמעט ולא מרגישים אותו.

רציתי לדעת מה הבעייה? ואיך מתקנים אותה? ובמידה וצריך ללכת למוסך מה העלות הכספית של זה

תודה רבה

פורסם

מאוד פשוט,בנסיעה יש עיבוי מצוין של אדי הקרר.

בעמידה הרבה פחות,הרבה מאוד.

יתכן והמאורר שלך מסתובב לאט מידי בחזית המעבה.

תבדוק ותחזור עם תשובה.

בועות בעין מראה מסמנות עיבוי גרוע או חוסר גז,סביר להניח שאצלך זה עיבוי לא טוב.

פורסם
מאוד פשוט,בנסיעה יש עיבוי מצוין של אדי הקרר.

בעמידה הרבה פחות,הרבה מאוד.

יתכן והמאורר שלך מסתובב לאט מידי בחזית המעבה.

תבדוק ותחזור עם תשובה.

בועות בעין מראה מסמנות עיבוי גרוע או חוסר גז,סביר להניח שאצלך זה עיבוי לא טוב.

ולאיך אני בודק את זה? לבד? או צריך לגשת למוסך?

ואם כן אז לאיזה מוסך וכמה עולה לסדר את זה?

תודה

פורסם

חוסר גז זאת אפשרות אחת והשנייה היא אכן בעיית מאוורר מנוע, אך היית שם לב בנוסף גם להתחממות מנוע מסויימת .

יתכנו בעיות נוספות.

גש למגניסט.

פורסם
ולאיך אני בודק את זה? לבד? או צריך לגשת למוסך?

ואם כן אז לאיזה מוסך וכמה עולה לסדר את זה?

תודה

ניתן לעשות כל דבר לבד,השאלה כיצד אתה ערוך לזה,המקרה שלך קל גם לחובבי תיקונים,ראשית בדוק שהמעבה אינו סתום עם ברחשים וחרקים,שנית הפעל מזגן ובדוק מהירות המאורר מקדימה הוא די מרעיש כשהוא תקין.

דבר נוסף,קח מאורר כנף גדול מעל 50 סמ והעמד אל מול הרדיאטור במהירות הגבוהה שלו,הצמד לחזית הרכב,כעת הדלק מזגן.

תחזור עם תשובות.

כשתחזור נסביר לך עלויות.זה ממש לא בשמיים.רק קח בחשבון שלחצי עיבוי גבוהים מקצרים את חיי המדחס ולעיתים גורמים לכשל בצנרת.

חזור עם תשובות

פורסם
ניתן לעשות כל דבר לבד,השאלה כיצד אתה ערוך לזה,המקרה שלך קל גם לחובבי תיקונים,ראשית בדוק שהמעבה אינו סתום עם ברחשים וחרקים,שנית הפעל מזגן ובדוק מהירות המאורר מקדימה הוא די מרעיש כשהוא תקין.

דבר נוסף,קח מאורר כנף גדול מעל 50 סמ והעמד אל מול הרדיאטור במהירות הגבוהה שלו,הצמד לחזית הרכב,כעת הדלק מזגן.

תחזור עם תשובות.

כשתחזור נסביר לך עלויות.זה ממש לא בשמיים.רק קח בחשבון שלחצי עיבוי גבוהים מקצרים את חיי המדחס ולעיתים גורמים לכשל בצנרת.

חזור עם תשובות

תודה על העזרה

ואני ישמח ליותר פירוט כי אין לי כל כך מושג ברכבים.

המעבה- אין לי מושג איך זה ניראה ואיפה הוא נמצא?

המאוורר- האם התכוונת לונטה שיש בחזית הרכב איפה שהרדיאטור?

תודה

פורסם

שלום רב !

האם הסלד נמוך מאד, בעת עמידה ברמזור, כשידית ההלוכים בדרייב, אם כן יתכן ויש לעלות מעט, את סלד מגבר הטורים של המזגן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

האם הסלד נמוך מאד, בעת עמידה ברמזור, כשידית ההלוכים בדרייב, אם כן יתכן ויש לעלות מעט, את סלד מגבר הטורים של המזגן.

בברכה

צביקה

ניראה לי שאתה צודק צביקה

שמתי לב שכשאני מכבה את המזגן אז האוטו רועד

ניראה לי שזה קשור איכשהוא לטורים

השאלה היא באיזה מוסך מסדרים את זה ומה העלות?

תודה

פורסם

עוז שלום רב !

בכל שרייד אוטומטית, כשתיבת ההלוכים משולבת, קיימת רעידה מסויימת, דיי מעצבנת, אשר ניתן לצמצמה אך לא לבטלה לגמרי.

תגובתי באה בעקבות תלונתך, שרמת הקירור של המזגן יורדת לאפס, בעת עצירה, אי לכך אני מניח שקיימת שתי אפשרויות, פוטנציומטר מזגן מכוון לסלד מסויים, אי לכך יש לכוון את סלד מגבר טורים לסלד גבוה יותר, ובכך הרעידות יקטנו, ורמת הקרור תעלה.

יש לבצע את זאת במכון קרבורטורים מומלץ, או במכון מזגנים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
עוז שלום רב !

בכל שרייד אוטומטית, כשתיבת ההלוכים משולבת, קיימת רעידה מסויימת, דיי מעצבנת, אשר ניתן לצמצמה אך לא לבטלה לגמרי.

תגובתי באה בעקבות תלונתך, שרמת הקירור של המזגן יורדת לאפס, בעת עצירה, אי לכך אני מניח שקיימת שתי אפשרויות, פוטנציומטר מזגן מכוון לסלד מסויים, אי לכך יש לכוון את סלד מגבר טורים לסלד גבוה יותר, ובכך הרעידות יקטנו, ורמת הקרור תעלה.

יש לבצע את זאת במכון קרבורטורים מומלץ, או במכון מזגנים.

בברכה

צביקה

יש המלצות למוסך כזה באזור בני ברק?

וכמה העלות של התיקון הנ"ל?

תודה

• תוכן חדש...