Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לנעליים לטיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף השבוע אני טס להודו לחודש וחצי אני זקוק להמלצה על נעליים נוחות לטיול, אנחנו לא הולכים לעשות טרקים ארוכים וכל זה ,

יש המלצה לנעליים נוחות עד 300-400 ש"ח גג?

תודה לעוזרים

פורסם

אני בזמנו מצאתי גרמונט במבצע ב400 ש"ח במקום 600.

אחרי טרק של שבוע בנפאל, בו פגשתי זוג שהבחורה עם סניקרס והבחור עם נעלי צבא, הגעתי למסקנה שלא היה ממש צורך ברכישה.

אם יש לך נעל גבוהה שאוחזת טוב את הקרסול, בסגנון נעלי הייטק, זה צריך להספיק.

טיול נעים

base_1230458524.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מהטול שלי בהודו ניו באלאנס וסנדלי שורש מספיקים

אלא אם אתה נוסע לצפון בעונה הגשומה ואז נעליים כבדות עם סוליה טובה יהיו מאוד נוחות בהליכה מכפר לכפר עם כל הציוד

(לא שצריך לזוז הרבה )8)

פורסם
אני בזמנו מצאתי גרמונט במבצע ב400 ש"ח במקום 600.

אחרי טרק של שבוע בנפאל, בו פגשתי זוג שהבחורה עם סניקרס והבחור עם נעלי צבא, הגעתי למסקנה שלא היה ממש צורך ברכישה.

אם יש לך נעל גבוהה שאוחזת טוב את הקרסול, בסגנון נעלי הייטק, זה צריך להספיק.

טיול נעים

+1 בענק!!

גם עשיתי את הטעות וקניתי גרמונט במבצע (עלו איזה 350 או משהו כזה לפי הרבה שנים) אולי נעלתי אותם 4 פעמים.

בטיול שלי הסתובבתי כמעט אך ורק עם שורש ונעלים גבוהות אחרות.

עכשיו שאני חושב על זה - למכירה נעלי גרמונט חדשות!! במחיר מציאה - מידה 45 (או 46 לא זוכר), צבע חום!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

:-D טוב נראה לי שאני אקנה איזה נעלי הליכה גבוהות של ניו באלנס אם יש יצור כזה ונראה מה יהיה שם

תודה לכל העוזרים!

פורסם
+1 בענק!!

גם עשיתי את הטעות וקניתי גרמונט במבצע (עלו איזה 350 או משהו כזה לפי הרבה שנים) אולי נעלתי אותם 4 פעמים.

בטיול שלי הסתובבתי כמעט אך ורק עם שורש ונעלים גבוהות אחרות.

עכשיו שאני חושב על זה - למכירה נעלי גרמונט חדשות!! במחיר מציאה - מידה 45 (או 46 לא זוכר), צבע חום!

אם זה 46 יכול להיות מעניין מחיר לפרטי.

פורסם

אם אתה נוסע עד לאדאק תדאג לנעליים שיהיה לך נוח ללכת בהם ושלא יתפרקו, לניובאלאנס יש נעליים טובות

שאני הייתי בצפון הייתי בפרוואטי ושם דדוקא שירד גשם רציני הנעליים הגבוהות שהיו לי עזרו לי מאוד עם ללכת בנוח עם המשקל על הגב

היית בהודו?

פורסם

פעם ראשונה שלי שם בגלל זה אני לא יודע מה מחכה לי שם, אני רק יודע שזה סוף העונה לצפון ויהיה קריר מאוד וגם יתכן שלג

נראה לי שאני אחפש איזה הייטק אטומות וזהו

פורסם

היי טק הן נעליים טובות למרות שאני לא בעד גורטקס, ניו באלאנס להליכת שטח הם טובות מאוד ועם אחיזה

בכלל תשתדל לא לקנות עכשיו נעלים מעור קשה כי הטיול שלך עוד שבוע והן יהיו לך לא נוחות להליכה ויגרמו לך לשלפוחיות מאוד מהר

הייתי גם לפני שנה בתקופה הזאת בצפון ובדרום

איפה אתה נוחת, צריך כמה טיפים להודו?

מה המסלול ודרכי הגעה לצפון?

בכל מקרה אם אתה צריך טיפה עזרה עם זה אתה מוזמן לפנות בפרטי ואם זה מעניין עוד מישהו בפורום אין לי בעיה גם לענות פה

פורסם

עם ניו באלאנס רגילות הייתי בצפון הודו, כולל טרקים בנפאל, טיפסתי על הקצ'קר וסתם טיילתי בעולם.

והן לא התפרקו או עיקמו לי את הרגל.

הבעיה איתן זה ללכת על הקרח, אבל אני לא מאמין שאתה מתכוון לעשות את זה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני זוכר שכשהייתי בנפאל חצתה איתנו את הפאס באנאפורנה קבוצת נורווגים. הם היו עם נעלי התעמלות ישנות ובלויות עטופות בסמרטוטים קשורים בחבלים ועליהם שקית נילון. הם הגיעו במצב הרבה יותר טוב לצד השני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...