Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כספי הפלגות - פסטיבל קלאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד 8 מחבריי מתכננים הפלגה עם כספי הפלגות ספינת הפסטיבל קלאב

השייט יהיה 4 לילות לטורקיה, יוון וקפריסין. שמעתי הרבה אנשים שלא יצאו מרוצים?

הייתי רוצה לשמוע את דעות בנושא.

פורסם

תמיד יש אנשים שייצאו לא מרוצים.

התאים בספינות באופן כלל דיי דומים לצינוק. גם אם לא מתכוונים לשהות בתא כל היום, זה לא נעים בערב שחוזרים אליו לדרוך אחד לשני על הראש.

כדאי לשדרג לתאים היותר גדולים והיותר איכותיים.

משיחות עם חברים שיצאו להפלגות כאלה או אחרות (לא קשור דווקא לכספי), הם לא יצאו ממש מרוצים אם כי לא מאוכזבים לחלוטין, השייט רחוק מאוד ממה שהוצג בספינת האהבה.

פורסם

החדרים באמת די קטנים, בחלק יש מיטות קומותיים.

אבל מצד שני, מה יש לך לחפש בחדר כשבחוץ יש הכל?

אם אתה מתעקש לחפש דברים לא טובים, אז חשוב שתדע ש:

הבריכה קטנה מאוד ויש בה מי ים, כשהספינה בלב ים הם ממש קרים.

אין שתיה על הספינה. כל השתיה על הספינה בתשלום נוסף של 2 יורו לכוס למעט נקודה אחת בבריכה בה אפשר לקבל בחינם מי ים מותפלים ודלוחים. אי אפשר גם להעלות שתיה לספינה כי בודקים את התיקים.

הטיולים בחופים אליהם מגיעים עולים עוד 30 דולר לאדם, בערך.

הצוות לא ישראלי (רובם אוקראינים).

ואחרי כל זה, עדיין מספיק אנשים נהנו וחזרו לפסטיבל שוב ושוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברשותכם, הייתי רוצה להצטרף לדיון ולשאול אם מישהו יצא להפליג דרך "מנו ספנות" באוניית "גולדן איריס",

אני וחברתי מתכננים לצאת לשייט לאיזור יוון ואיי יוון אבל הכיוון הוא להפליג עם מנו ורציתי לשמוע

חוות דעת/המלצות ממי שיצא להפלגות דומות דרכם.

תודה מראש.

"And Justice For All..."

פורסם

אם כבר הפלגה, רק על הספינה הזאת.

היא עגנה אתמול בנמל חיפה, פשוט ע-נ-ק-י-ת-!-!-!

היא הייתה יותר גדולה וגבוהה מרוב הבניינים ליד הנמל, פשוט מדהים.

היום עגנה במקום שלה ה-Golden Iris של אחת החברות הישראליות, פשוט לא מתקרבת לרמה של מה שראיתי אתמול.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אמא שלי חזרה היום מהגולדן איריס משבוע ביוון.

החדר צינוק וכל מה שאלעד הזכיר הוא נכון.

למי שמתכנן לעשות קצת קניות וכאלה, כדאי לבדוק באיזה ימים יש ירידות כי אמא שלי נפלה על מקומות ללא חנויות בכלל או שאם היה חנויות זה היה בימים שהם סגורים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הייתי בשייט בגולדן איריס, הספינה רועשת מאוד ביחס לספינות האחרות(עפ"י דעתה של חברתי היפה-מקווה שאת קוראת את התרד' הזה, שחוותה מספר רב של הפלגות), והחדרים קטנים.

ספציפית לגולדן איריס שווה להוסיף כסף לחדר עם חלונות החל מהקומה 4, מכיוון שהחלונות גדולים מאוד ולא מצוקמקים כבדרך כלל.

זה נכון

פורסם
אם כבר הפלגה, רק על הספינה הזאת.

היא עגנה אתמול בנמל חיפה, פשוט ע-נ-ק-י-ת-!-!-!

היא הייתה יותר גדולה וגבוהה מרוב הבניינים ליד הנמל, פשוט מדהים.

היום עגנה במקום שלה ה-Golden Iris של אחת החברות הישראליות, פשוט לא מתקרבת לרמה של מה שראיתי אתמול.

בהחלט ספינה גדולה מאוד ומרשימה, ממה שראיתי היו עליה הרבה זקנים בתחתוני ספידו וכמה זקנות בלונדיניות, לא מענין.

פורסם

מסיפורים שונים של אנשים שאני מכיר כולם בלי יוצא מהכלל אמרו שרגלם לא תעלה שוב על הספינות האלה.

מעבר לזה שהתאים הם כמו צינוק כמו שאמרו, הם סיפרו שהירידות לחופים הם סוג של התניה בכח שכן הסיורים וההסעות מאורגנים ע"י צוות האונייה ומי שלא רוצה לשלם סכום נוסף נדרש לחפש את עצמו עם נסיעה ארוכה מאוד למרכז העניינים באי/חוף.

בכל עצירה בחופים אנשים שקלו להישאר על האונייה ולהינות מהפעילות והבריכה אבל "באופן מקרי" לחלוטין בדיוק הבריכה סגורה לרגל עבודת תחזוקה והצוות נעלם, עד אשר כמובן חוזרים מהחופיםף ככה שאין ברירה ואין מה לעשות על האונייה- חייבים לשלם על סיור ולצאת לדרך.

המחירים שערורייתים (כמה דולרים או יורו לבקבוק מים מינרלים- אין אפשרות לעלות שום אוכל או שתיה איתך לספינה כמובן).

עוד אמרו שעבודות תחזוקה מתבצעות באופן שוטף (לא בזמן שהאונייה עוגנת למשך תקופה כי אז מפסידים כסף, האונייה כל הזמן חייבת להיות בתפקיד) שזה מעיק על התנהלות נוחה באונייה.

אני לא הייתי בהפלגות האלו שיוצאות מהארץ ומקריאה גם בלמטייל אחרי שחשבתי לעשות הפלגה כזאת אין לי ספק שאני לא אעשה זאת.

מצד שני, ההורים שלי היו בהפלגה בקריביים על ה-Carnival Freedom Cruise Ship והם סיפרו על חוויה מטורפת- על זה אני כן מתכנן ביום מן הימים.

פורסם

קודם כל, תודה על התגובות, אם נאמר אני שם בקבוק מים במזוודה, אתם רוצים לומר שמה שמעניין

אותם בבדיקת מזוודות זה אם יש שם מים?!? :?

אנחנו דווקא כן מעוניינים לצאת לסיורים, הרי בשביל מה בעצם כל ההפלגה הזו..?

"And Justice For All..."

פורסם

אפשר להכניס בקבוקים קטנים ריקים, אי אפשר להכניס בקבוקים מלאים.

וכן, בודקים לך במזוודה ובתיק ולרוב לא מוותרים. הסייג היחיד ששמעתי עליו הוא בקבוק עם מים רתוחים לתינוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...