Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי גולף FSI 1600 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקבל יעוץ על גולף 2006 1600 FSI TRENDLINE מבחינתו טיפולים בעיות כרוניות אם יש כמו כן הרכב יהיה למשפחה עם תינוק טרי ועוד ילד בן 3 .האם המרחב הפנימי מספיק ?מהי צריכת הדלק המומצעת?האם דגמים אלו סבלו מאותם מחלות של הדור הקודם של הגולף?(2000-2004)הערה-אני עומד לרכוש את הרכב דרך אוטודיל מישהו ממליץ?הרכב דרך אגב הוא יד ראשונה עם 28000 ק"מאודה לכם על תשובות בהקדםמאיר

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

תירגע,שתה כוס מים,תכתוב להבא עם פיסוק,ושב בנוח מול המחשב - עצה ראשונה :)

1)צריכת דלק - 1:10-11 עירוני,1:13 בינעירוני (שניהם עם מזגן).

2)הק"מ נמוך באופן מחשיד ביותר,מקווה שלא תדלג על בדיקת היסטוריה בצ'מפיון,ובדיקת-רכב במכון שאתה בוחר.

3)הגולף שלי (גם FSI 1.6,אבל שנתון 2005) אצלי חודש וחצי ולא נתקלתי בבעיות חמורות (טפו טפו טפו),אין לי נסיון עם גולפים קודמים אז לא אוכל להגיב על מחלות קודמות.

4)מרחב פנימי לא רע בכלל,כולל מזגן מפוצל ותאורת פנים למאחור.

5)הדעות לגבי אוטודיל חלוקות לכאן ולכאן,את שלי רכשתי משם ואני לקוח מרוצה.

מקווה שעזרתי - שבוע טוב :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפני חודשיים אימי רכשה מאוטודיל בחיפה (אתם יודעים - המקום הנידח ההוא שמצפון לגלילות, מעבר להררי החושך השם ישמור...) גולף שנת 2007 ראשונה פרטית. הרכב היה במצב ח-ד-ש והמחיר מצויין ומיותר לציין שהיא מאוד מרוצה. מנסיון רב-שניםאני יכול לומר שככלל אוטודיל כטריידר הרשמי של קב' צ'מפיון לא יתבזה ולא יתעסק עם רכבים אחרי תאונות וכו' וודאי שלא בלי גילוי נאות כחוק. מעבר לזה אפשר לבדוק את ההיסטוריה של הרכב. וכן, אפשר למצוא גולפים עם ק"מ נמוך ובמיוחד ביד ראשונה שם הרוכשים פעמים רבות היו אנשים מבוגרים שלא התעללו ברכב (בל נשכח שהוא נחשב יקר ולא ספורטיבי, כך שקהל היעד שלו מראש הוא לא המתלהב המצוי). בהחלט קניה מומלצת. מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...