Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פתחתי ממזמן כאן נושא בעניין הזה, אבל דברים השתנו מאז ובהרבה. לא אפרט כמובן.

בכול מקרה,

אני מחזיק בבעלותי מכונית OPEL ASTRA מודל 97. מכונית נחמדה, נקנתה בעיקר בגלל שהייתה שמורה במצב יוצא דופן (נקנתה ב2007, כשהייתה בת 10 שנים ועשתה סה"כ 86 אלף ק"מ עד היום 2009).

הבעיה היחידיה עם האוטו הזה, הוא שהיה שייך לזקן שלא השתמש בה (לכן הקילומטראז' הנמוך).. כמובן שהאדון לא היה צריך סאב וופרים שיקפיצו אותו במוזיקה של שחורים אבל לצערינו, אני דווקא יכול להנות מזה מאוד!.

אם כי, אני לא אחד שצריך את הטוב ביותר. פשוט, יש לי הרגשה ש3K נחשב לתקציב בדיחה בכול סטנדרטים כלשהם, אז זה התקציב שאני בכול זאת מוכן לשים.. אבל אני לא איש עם הרבה יכולת כספית ואני גם לא חושב שזה הגיוני להשקיע במערכת כל-כך יקרה לאוטו כזה..

אזי...

אילו רכיבים יש?

HU שלא נראה לי שמישהו שמע עליו בכלל, לא יודע אפילו מה השם של החברה שלו. אני אסתכל, אבל אני יכול להתערב שאני צריך HU חדש. הדבר היחיד שהיה טוב בHU הזה, הוא שהיה לו כניסת AUX אז יכולנו לחבר את הMP3, חוץ מזה, לא קורא אפילו MP3.

רמקולים אחוריים KENWOOD - בין ההכי זולים שרק היה.. נקנה באיזה מכרז באינטרנט בפחות מ200 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי. הרמקולים כמה שזה יישמע מוזר, דווקא בהתחלה עשו את עבודתם נאמנה.. היום, בדיחה. אם דרוש רמקולים אחוריים בכלל, אז רצוי להחליף אותם, אני מאמין.

רמקולים קדמיים - אין לי מושג אילו, אבל אני יודע שיש רמקולים קדמיים נוראים ואיומיים, רק הורסים את הצליל ולא עוזרים לו.

אזי - לרשותכם 3k, מה הייתם קונים? גם יד שנייה יבוא ועוד איך בחשבון, אולם אם יד שנייה אבקש המלצה למוצר שנמכר יחסית ביד שנייה (אני גם רוצה לקנות אותו :p).

תודה מראש,

מצטער אם כתבתי יותר מדי.

פורסם

רדיו דיסק- הפיוניר הבסיסי שיש בו כניסת USB.

רמקולים קידמיים- קומפ' מורל פולס/טמפו (נותנים אחלה תמורה למחיר שלהם, במיוחד במסגרת תקציב כזו).

סאב- קיקר C12 או שווה ערך (הקיקר עושה אחלה עבודה למחיר שלו).

מגבר- מרובע ערוצים כלשהו, בעל הספק של 60-75 WRMS לערוץ (אין צורך ביותר מזה).

השאר בהתקנה סבירה, חיווט ואם נשאר אז בידוד אקוסטי לדלתות הקידמיות.

חוץ מהרדיודיסק, זה שחזור של המערכת הראשונה שלי, שבאמת היתה שווה את ההשקעה, ואם הייתי במקומך זה מה שהייתי לוקח.

מתחדשת*

פורסם

יד שניה!!

יש אחד בלוח יד שניה של הפורום שמוכר את הHU שלו פיוניר פרימיר 670BT הוא רוצה עליו 500

קומפוננט דוטק יד שניה 500 ש''ח

סאבוופר רוקפורד Z או P1,או קיקר C12 או CVR12 את הרוקפורד Z יש לך ב300 ש''ח בלוח יד שניה של הפורום

מגבר יש בלוח יד שניה של הפורום JBL GTO 75.4 ב750

ונישאר ל 1K תוכל לחפש דברים יותר טובים או להשקיע קצת באיטום

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם
רדיו דיסק- הפיוניר הבסיסי שיש בו כניסת USB.

רמקולים קידמיים- קומפ' מורל פולס/טמפו (נותנים אחלה תמורה למחיר שלהם, במיוחד במסגרת תקציב כזו).

סאב- קיקר C12 או שווה ערך (הקיקר עושה אחלה עבודה למחיר שלו).

מגבר- מרובע ערוצים כלשהו, בעל הספק של 60-75 WRMS לערוץ (אין צורך ביותר מזה).

השאר בהתקנה סבירה, חיווט ואם נשאר אז בידוד אקוסטי לדלתות הקידמיות.

חוץ מהרדיודיסק, זה שחזור של המערכת הראשונה שלי, שבאמת היתה שווה את ההשקעה, ואם הייתי במקומך זה מה שהייתי לוקח.

היי,

מגבר 4 ערוצים בעל הספק כפי שכתבת יש לצערי, הרבה ובמגוון מחירים.

האם אתה מכיר מגבר שאתה יכול להגיד ב99% שהוא איכותי ושווה את המחיר?

תבין, אין לי בקושי מושג מה זה הספק אפילו :p.

תודה מראש!!

תומר.

פורסם

אוקיי חברים, כמה שאלות

לפי מה שאני מבין, קומפוננטים זה בעצם רמקולים קדמיים, נכון? אם כן, בחרתי לעצמי את MOREL TEMPO 6.5, הם מתאימים לשחורה נכון?

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=f38a184dd1fb13358a6ee7fcc289b1b2&productid=320

בקשר לסאב וופר, בחרתי את KICKER C12 כפי שהומלץ לי. בחירה נכונה אכן?

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=f38a184dd1fb13358a6ee7fcc289b1b2&productid=240

בקשר למגבר, כאן באה השאלה, מה אתם חושבים על המגבר הבא?

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=f38a184dd1fb13358a6ee7fcc289b1b2&productid=111

בקשר לרדיו דיסק, אמרו לי "הפשוט של PIONEER עם כניסת הUSB" הנחתי שהכוונה היא לרדיו דיסק הבא:

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=f38a184dd1fb13358a6ee7fcc289b1b2&productid=396

אכן לזה הייתה הכוונה? הHU הנ"ל מומלץ?

ואם המגבר לא מומלץ, אשמח להמלצה למגבר במחיר הנ"ל.

ובמידה, והמגבר יקר מדי למערכת הנ"ל, אשמח להמלצה למגבר אחר ושיפור בכסף הקיים.

דיברתי עם מספר מרכיבי מערכות לרכב והמחיר יוצא בסביבות 800 ש"ח, ככה שיש לי עד 2400 ש"ח למערכת עצמה (ולא 1 ש"ח יותר).

תודה רבה רבה מראש!

תומר.

• תוכן חדש...