Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על שברולט קרוז (בקבוצת רישוי 2) ??

או על C4 ??

ובנוסף.....

מה הסיבה לזה שכשאני מחפש(ביד 2) קורולה 2005+ רוב המכוניות הנמכרות הן עם קילומטראז' גבוהה ואילו ה C4 על קילמיטראז' נמוך,עד כדי מחשיד??

האם זה אומר דבר מה על האמינות של C4??

תודה.

פורסם

SX4 טובה מאוד בשבילי עפר. חבל רק שאין 4X4 שהיה עוזר בטיפוסים על שבילים עם קצת אבנים.

היא גם טובה מאוד בעיר מאוד טובה, אבל לא מי יודע מה חסכונית.

אני פחות אוהב לצאת איתה לכביש פתוח כי יש לי B4 או קאמרי V6 בנוסף אליה.

אבל בגאז' שלה קטן והיא רחוקה מלהיות משפחתית.

כעיקרון אני די מרוצה. בהתחשב בזה שהיא משמשת כרכב למטרות ספציפיות.

פורסם

החיסרון של הקרוז הוא הבזבזנות בדלק. כאשר משווים רכב חיסכוני וחיסכוני מאוד - ההבדל הכספי לא כ"כ משמעותי. אבל כאשר הרכב זוללן רציני - זה מאוד כואב לכיס. C4 מיד 2 במצב פיקס כול להיות רעיון לא רע בגלל ירידת הערך. אבל יש לזכור כי הרכבים הצרפתיים הרוויחו ביושר את תדמיתם, ושמירת הערך הרעה שלהם זוהי תופעה כלל-עולמית.

פורסם
החיסרון של הקרוז הוא הבזבזנות בדלק. כאשר משווים רכב חיסכוני וחיסכוני מאוד - ההבדל הכספי לא כ"כ משמעותי. אבל כאשר הרכב זוללן רציני - זה מאוד כואב לכיס. C4 מיד 2 במצב פיקס כול להיות רעיון לא רע בגלל ירידת הערך. אבל יש לזכור כי הרכבים הצרפתיים הרוויחו ביושר את תדמיתם' date=' ושמירת הערך הרעה שלהם זוהי תופעה כלל-עולמית.[/quote']

בזמנו שהרכב שלי היה במוסך השכירו לי אוטו וקיבלתי את הקרוז לפי המחשב שחישב כמה, הוא שותה לכל 1 ק"מ יצא 12.3 ככה שהוא לא כזה בזבזן ה-3 שותה יותר ועל הפוקוס אין בכלל מה לדבר.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
בזמנו שהרכב שלי היה במוסך השכירו לי אוטו וקיבלתי את הקרוז לפי המחשב שחישב כמה, הוא שותה לכל 1 ק"מ יצא 12.3 ככה שהוא לא כזה בזבזן ה-3 שותה יותר ועל הפוקוס אין בכלל מה לדבר.

כל כמה פוקוסים נסעת נסיעות ארוכות טווח ותקופות ארוכות כדי לקבוע ש"אין כלל מה לדבר"? כמה זה אין כלל לדבר? 1:6?

אולי 1:4?. אז קצת לקבל פרופורציות ,הפוקוס עושה בנסיעה ממוצעת עירוני/ בין עירוני 1:11 - 1:12 וזה עוד נתון פסימי....

כמובן שאני מדבר פה על נהג שמאיץ במתינות, נוסע במהירויות שפויות וכו'. אה, שחכתי זה עם מזגן כמובן.

תאמין לי חרשתי על חמישה פוקוסים (כולל הנוכחית שעכשיו ממש קניתי במקום הליס), הרכב ממש, אבל ממש לא צורך הרבה.

בטח ובטח מיישר קו עם כל חבורת ה1.6 ל'.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בשיוט רגוע בכביש המהיר הקרוז יכול להיות מסדר גמור. אבל אם מדובר בנסיעות קצרות מרובות, כפי שמתאר פותח השירשור (ואני מניח בתוך העיר), הוא יכול להכות חזק בכיס. כי הרי בסך הכל מדובר ברכב כבד שגם אוהב לבקר בסל"ד הגבוה.

פורסם
החיסרון של הקרוז הוא הבזבזנות בדלק. כאשר משווים רכב חיסכוני וחיסכוני מאוד - ההבדל הכספי לא כ"כ משמעותי. אבל כאשר הרכב זוללן רציני - זה מאוד כואב לכיס. C4 מיד 2 במצב פיקס כול להיות רעיון לא רע בגלל ירידת הערך. אבל יש לזכור כי הרכבים הצרפתיים הרוויחו ביושר את תדמיתם' date=' ושמירת הערך הרעה שלהם זוהי תופעה כלל-עולמית.[/quote']

אני שואל למה ממהרים למכור את C4 ועוד עם קילומיטראז' נמוך?? אולי כי ידוע שאחרי כ 3 שנים הרכב מתחיל לבקר הרבה במוסך (וזו כידוע מכה רצינית לכיס במכוניות הצרפתיות)??? או שאולי פשוט אנשים לא מרוצים מהרכב ??

או שיש סיבה אחרת??

פורסם

אני שמעתי סיפורים על רכבים הכי מושמצים שמעולם לא עשו בעיות, ואני רואה את מאזדה 2 הדנדשה והחמוצה של אישתי אשר החלה בקילקולים כבר מיום היוולדה (למשל לפני שבועיים זו הייתה הדלת שנתקע, השבוע זה המזגן הרועש ויד עוד נטוייה). בכלל היעוץ לגבי רכבים משומשים בפורום מבלי לראות את תוצאות הבדיקה במכון המוסמך זה לא רציני בדיוק כמו היעוץ הרפאי באינטרנט. אקזמפלר כזה הוא ככה, אקזמפלר האחר זה אחרת, וכל אחד עם הסיפור שלו. אם נריץ חיפוש אז בטח נמצא גם איזו C4 עם מספר 6-ספרתי על השעון, כך שחבל לעשות הכללות שכאלה.

פורסם
אני שמעתי סיפורים על רכבים הכי מושמצים שמעולם לא עשו בעיות' date=' ואני רואה את מאזדה 2 הדנדשה והחמוצה של אישתי אשר החלה בקילקולים כבר מיום היוולדה (למשל לפני שבועיים זו הייתה הדלת שנתקע, השבוע זה המזגן הרועש ויד עוד נטוייה). בכלל היעוץ לגבי רכבים משומשים בפורום מבלי לראות את תוצאות הבדיקה במכון המוסמך זה לא רציני בדיוק כמו היעוץ הרפאי באינטרנט. אקזמפלר כזה הוא ככה, אקזמפלר האחר זה אחרת, וכל אחד עם הסיפור שלו. אם נריץ חיפוש אז בטח נמצא גם איזו C4 עם מספר 6-ספרתי על השעון, כך שחבל לעשות הכללות שכאלה.[/quote']

מסכים איתך שלא ניתן לעשות הכללות, אבל שוב חייב להיות הסבר לכך שאם אני משווה את C4 לקורולה אפשר לראות שבאותם שנתונים הקורולה נמכרת(לרוב) עם קילניטראז' גבווה ואילו ה C4 (לרוב) עם קילומיטראז' נמוך (יחסית לקורולה)....

אולי ב C4 יותר קל להוריד מהקילומיטראז' ?? :wink::lol:

פורסם
לא, התיבה הרובוטית לא נוראה בכלל, ההפך, היא חסכונית יותר מהתיבה האוטומטית ויעילה יותר, אך דורשת יותר מיומנות לעבוד איתה ויש אנשים מסויימים שרוצים אוטו שנוסע שלוחצים על הגז ועוצר שלוחצים על הברקס, הייתי מציע לך לקחת נסיעת מבחן על הרובוטית ועל האוטומטית..

לתיבה הרובוטית של הקורולה באמת אפשר להתרגל, רק שאין סיבה אמיתית להתרגל אליה.

לקורולה אין שום ערך מוסף שאי אפשר למצוא באחת המתחרות שלה אשר מצדיק את התיבה הרובוטית המעצבנת אשר טומנת בחובה סימני שאלה רבים לגבי סחירות עתידית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

התיבה בקורולה סבירה אם אתה מבין ומקבל שלא מדובר בגיר אוטומטי "קלאסי", אבל מאד התאכזבתי סכ"ה מהרכב, די משמים וגם האופציה ה"ידנית" לא מצילה אותו מזה.

אין סיבה מיוחדת לבחור בקורולה - בלי קשר לגירץ

כמו שאמר קספר, עם ישראל "שרף" את הגיר הרובוטי של קורולה, אני צופה בעיה בסחירות.

פוקוס רכב נחמד מאד, נותן תחושה כבדה אבל לא באמת איטי.

המאזדה 3 הקודמת היתה חביבה מאד(ביליתי עם אחת כ 3 שנים והיה נחמד), את החדשה אני לא מכיר אישית.

אם יש לך אופציה לקפוץ לדרגה 3 הייתי בוחר את אחת האופציות הנ"ל עם מנוע 2.0 ליטר (פוקוס למשל).

ההפרש בעלות הליסינג לא אמור להיות גבוה במיוחד.

פורסם

הכי מומלץ זה רכב היישר מהיבואן.

דבר זה יחסוך לך את כאבי הראש של בדיקה הסטוריה וכדומה.

אבל במידה ואתה נוטה לכיוון ה C4 אני אמליץ לך על רכב מאותה המדינה

והוא גם הרכב הטוב ביותר בקטגוריה- הפיג'ו 308:

בקבוצת הרישוי 2 הרכב נמצא תחת רמת הגימור ''קומפורט''.

מבפנים הרכב איכותי מכל פינה ומכל קו, איכות החומרים שלו מעולה, מזכירה לי את איכות החומרים וההאבזור

שיש ב 307 SW משנת 2008 מרמת הגימור הבכירה ביותר.

הרכב מאובזר בנדיבות

גם האיבזור הבטיחותי אינו מקופח והוא כולל 6 כריות אויר, מערכת בקרת יציבות, עיגוני Isofix

וכל מערכות העזר הבטיחותיות עם ''שלושת האותיות באנגלית''.

נוחות הנסיעה ברכב היא מהמשובחות בקבוצה, מנהיגה קצרה ברכב, אני יכול להעיד שהרכב יושב טוב

על הכביש וההנאה מהנהיגה מרובה.

העיצוב החיצוני והפינימי מדהים ואין הרבה הבדלים מבחוץ ומבפנים בין גירסת הקומפורט לבין הגירסה הבכירה ביותר,

ההבדלים הם דקים מאוד עד כדי כך שהם אפילו אינם נראים לעין.

דבר מגניב מאוד שישנו ברכב וזה עוד לא יצא לי לפגוש ברכבים המתחרים זה צליל המנוע העדין בסטייל ''הצליל הממכר''

בנהיגה בשיוט וגם בסל''ד גבוה, הצליל הספורטיבי העדין.

הדבר שבאמת גורם לי להתגאות ברכב וזה דבר שאני מנסה למצוא בכל רכב הוא היוקרתיות שיש ברכב,

בכל רכב אני מנסה למצוא את מעט היוקרה שהרכב יכול להעניק וב 308 יש זאת בשפע וגם בגירסת ה''קומפורט''.

לסיכום מדובר ברכב מהנה מאוד לנהיגה ונסיעה, רכב מאובזר, בטיחותי ומאוד איכותי,

רכב בעלת צריכת דלק מהטובות בקבוצה, מעוצב ומשהו שלי באופן אישי חשוב, רכב בעל ניחוח יוקרתי. מומלץ בחום!!!

שלומי.

פורסם
הכי מומלץ זה רכב היישר מהיבואן.

דבר זה יחסוך לך את כאבי הראש של בדיקה הסטוריה וכדומה.

אבל במידה ואתה נוטה לכיוון ה C4 אני אמליץ לך על רכב מאותה המדינה

והוא גם הרכב הטוב ביותר בקטגוריה- הפיג'ו 308:

בקבוצת הרישוי 2 הרכב נמצא תחת רמת הגימור ''קומפורט''.

מבפנים הרכב איכותי מכל פינה ומכל קו, איכות החומרים שלו מעולה, מזכירה לי את איכות החומרים וההאבזור

שיש ב 307 SW משנת 2008 מרמת הגימור הבכירה ביותר.

הרכב מאובזר בנדיבות

גם האיבזור הבטיחותי אינו מקופח והוא כולל 6 כריות אויר, מערכת בקרת יציבות, עיגוני Isofix

וכל מערכות העזר הבטיחותיות עם ''שלושת האותיות באנגלית''.

נוחות הנסיעה ברכב היא מהמשובחות בקבוצה, מנהיגה קצרה ברכב, אני יכול להעיד שהרכב יושב טוב

על הכביש וההנאה מהנהיגה מרובה.

העיצוב החיצוני והפינימי מדהים ואין הרבה הבדלים מבחוץ ומבפנים בין גירסת הקומפורט לבין הגירסה הבכירה ביותר,

ההבדלים הם דקים מאוד עד כדי כך שהם אפילו אינם נראים לעין.

דבר מגניב מאוד שישנו ברכב וזה עוד לא יצא לי לפגוש ברכבים המתחרים זה צליל המנוע העדין בסטייל ''הצליל הממכר''

בנהיגה בשיוט וגם בסל''ד גבוה, הצליל הספורטיבי העדין.

הדבר שבאמת גורם לי להתגאות ברכב וזה דבר שאני מנסה למצוא בכל רכב הוא היוקרתיות שיש ברכב,

בכל רכב אני מנסה למצוא את מעט היוקרה שהרכב יכול להעניק וב 308 יש זאת בשפע וגם בגירסת ה''קומפורט''.

לסיכום מדובר ברכב מהנה מאוד לנהיגה ונסיעה, רכב מאובזר, בטיחותי ומאוד איכותי,

רכב בעלת צריכת דלק מהטובות בקבוצה, מעוצב ומשהו שלי באופן אישי חשוב, רכב בעל ניחוח יוקרתי. מומלץ בחום!!!

כשאתה מתכוון "ישירת מהיבואן" אתה מתכוון רכב חדש,או ממגרשי יד שנייה של לובינסקי???

כמה זה צריכת דלק מהטובות בקבוצה??

בדקתי את 308 ביד 2, יש סכ"ה רכב 1 למכירה......

פורסם

ישירות מהייבואן הכוונה לחדש.

וגם יד שנייה מהיבואן יכול להיות אופציה לא רעה אבל חדש מהניילון זה שונה לגמרי.

תראה. אני אומר את כל זה מניסיון של כמה שעות בודדות עם הרכב ואת כל מה שהזכרתי בנוגע לרכב

זה ממה שחויתי בנהיגה ברכב ולכן אני לא יכול לדבר איתך במונחים ספציפים מניסיון של מאות ק''מ או זמן מרובה עם הרכב

אך צריכת הדלק היא טובה וזה מידע שרכשתי מזמן לא מבוטל של חיפוש מידע ובחנים על הרכב.

שלומי.

• תוכן חדש...