Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים הבעיה היא כזאת, כאשר אני מנסה להכניס דיסק למערכת הדיסק לא ניכנס וכאילו נתקע במשהו, במוסך בדקו ואין 2 דיסקים בתוך המערכת וטענו כי חייבים לפרק את כל היחידה ולשלוח לתיקון שלכל הפחות יעלה 2000 ש"ח. אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע היכן ניתן לתקן במחיר שפוי אשמח לשמוע.

 

תודה ושבת שלום.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

alpine vbmenu_register("postmenu_2237844", true); , לא ניראה לי שמישהו ניסה לחפף אותי, זה במוסך צפון של מרצדס, למקום יש שם ממש ממש טוב והבעלים מכיר את אבא שלי כבר שנים, הוא אמר צריך לפרק ולשלוח וזה יעלה בסביבות ה2000 שקלים.

 

אין 2 דיסקים בדקתי וגם במוסך בדקו.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

×
×
  • תוכן חדש...