Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב פג'ו 206 1.6 אוטומט 2003

היום אחרי נסיעה קצת מאומצת (עליות של ירושלים) כיבתי את הרכב שהגעתי לבית בטמפ' בערך 90,

שחזרתי אחרי 25 דק' לרכב במטרה לנסוע הסתכלתי וראיתי את המחוג על גבול הקו האדום, כלומר חורג מהנורמל,

ישר שהנעתי הטמפ' צנחה ל90. האם המצב הגיוני? האם המאוררים צריכים לפעול בכיבוי?

בדקתי מים וכו' הכל תקין, ואין אויר במערכת. יש לציין שהרכב עובד בטמפ' נורמלית בד"כ ללא בעיות.

זכור לי שפעם דיברו פה על שבפג'ו הוונטות לא נדלקות שהרכב כבוי?

אשמח לעזרה.

פורסם

כדי ליהיות יותר חכם, עשה מבחן לאוטו, בתקופה הקרובה כשאתה נוסע ברכב הסתכל יותר על שעון החום וראה אם הוא עובר את המותר, כשאתה מגיע עם הרכב לחניה חכה עד שהמאוורר יכבה ותראה באיזה מצב השעון נמצא, אם הוא לא עובר את ה90 אין כל בעיה.

המלצה כדי לשמור על עורך חיים תקין של מערכת הקירור, במצב בו אתה בחניה והמאוורר פועל חכה עם הרכב מונע עד לכיבויו ולירידת החום ורק אז כבה את האוטו.

פורסם

המאורר פועל בטמפ' של 95 מעלות עד לירידה ל90, אם אני מכבה את הרכב ב90 החום עולה לי לקו צמוד לקו האדום והמאורר לא עובד (הרכב כבוי) השאלה אם זה תקין? שהרכב מונע אין בעיית התחממות

פורסם

איך זה יכול להיות תקין?

הבנאדם מכבה את מנוע ואז הטמפרטורה עולה איך זה יכול תקין?

למה שהיא בכלל תעלה בזמן שהמנוע מכובע? ועוד עד הקו האדום?

הרי אין מצב שהשמש תחמם את המנוע :lol:

נגיד והמנוע עבד הייתה נסיעה ארוכה ואז הבנאדם ניכנס לחנייה והוונטה נידלקה הוא מדומם את המנוע אולך מטייל לו ואז חוזר ואופ המחוג מראה שהמנוע חם, אפילו שהטמפ' הייתה על 95 מעלות מתי שהוא יצא מהאוטו למה שהמחוג יעלה מעל הנורמה אחרי טיול שהוא עשה ורק אז חזר לאוטו?

המחשב מקבל נתון מהמד ונותן תצוגה על לוח השעונים, נירא לי או שהמד דפוק או שהמחשב לא נותן נתונים נכונים

יכול להיות אני לא מבין משהו אבל אני רואה בזה תקלה

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

אצלי אומנם, גם המאוורר לא עובד כאשר המנוע כבוי (לכן אני מקפיד לתת לו לסיים לעבוד לפני דימום) אבל

בכל מקרה, אף פעם המחוג לא מטפס לאזור הקו האדום, אף פעם.

במקסימום זה אולי כמו שאמרו פה 95 מעלות, בכל מקרה פחות מ 100 ורחוק מהקו האדום.

אני חושב שכדאי לבדוק באיזה מוסך למה זה מגיע לקו האדום והאם זה תקין. כמו כן, האם נוזל הקירור (נוזל ירוק) מתאים להמלצות היצרן?

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...