Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[ייעוץ] איביזה VS גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה ספורט קופה מנוע 1.6 חדשה

או

גולף 1.6 3 דלתות, גם חדשה

וגם תגידו מה עדיף ידני או אוטומטי

מי יותר טובה כרכב ראשון לילד בן 17?

תודה רבההה ושבת שלום

פורסם

השוואה קצת מוזרה. מדובר על סגמנטים שונים. מה הדרישות מהרכב?

לכשעצמי, אני חושב שכרכב ראשון הגולף (הידנית, אבל לא חייבים) עדיפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על האיביזה "ספורט". נראת ממש טוב (בניגוד לגרסת הליסינג 5 דלתות טסות), צעירה,בטוחה, וגם יותר "אופה" מבעבר.

תתחדש :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי האיביזה תתאים יותר לצעירים. הגולף מתאימה יותר לבוגרים, 25+ שצריכים קצת יותר מעיצוב חיצוני.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

וגם שום קשר בין קופה לאיביזה, או לגולף.

בכל מקרה, אני לא מבין את ההשוואה. הגולף היא משפחתית, האיביזה סופרמיני.

!AWDSOME

פורסם

אומנם משוחד אבל שים לב לאיכויות , בטיחות , סחירות עתידית וכו'..

המלצה חמה - גש לסוכוניות (עדיף מרכזיות - סביר להניח ששם תראה את הרכב הספיציפי שאתה מעונין בו! ).

הקשר בין איביזה לגולף דומה מאוד לקשר בין פולו לגולף או לצורך העיניין פולו לליאון - או במילים אחרות = אין קשר!

נ.ב:הגולף יותר קומפקטית מאשר משפחתית.. (לCAVEMAN)

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מסכים עם עומר.

השאלה היא מי שואל - מבחינת מראה ומחשבה לטווח קצר ובתור ה"בן" - כנראה הסיאט.

בתור ה"אבא" - כנראה הגולף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לך על האיביזה 1.6.

היא יותר זולה מהגולף וגם יותר ספורטיבית.

אמנם הגולף יותר גדולה...אבל אתה נער בן 17, אז גודל לא כל כך ישנה לך בקטע הזה.

המנוע 1.6 של הגולף הוא מיושן, הוא עוד מהתקופה של הגולף MK3 ויש לו רק 2 שסתומים לצילינדרים (8V)

לעומתו המנוע 1.6 של האיביזה הוא חדש יותר, הוא 16V ויש בו עוד 3 כ"ס והוא יותר חסכוני בדלק.

מאוד תמוה למה VAG העולמית לא מעבירה לגולף ולג'טה את המנוע 1.6 16V ומשאירה את המנוע המיושן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מחר בבוקר אני נוסע לסיאט (הרצליה) ולפולקסוואגן (בני ברק)

בעיקרון אני חושב שאני ילך על האיביזה כי היא פשוט יותר צעירה, אבל מחר אני ילך לראות ואני אחליט

שאלה, הרמת איבזור SPORT (הכי גבוה) של סיאט משתווה לTRENDLINE של הגולף? או שגם אז הגולף יותר טובה?

• תוכן חדש...