Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סה"כ היה אחלה של מפגש, הגיעו הרבה אנשים, היה מה לשמוע ובעיקר מה לאכול, אין ספק שהפעם מבחינת התארגנות היה מסודר.

תודה לאליקו וגורל על נקניקיות ה-High Current והקבבים האנאלוגים, אין ספק שהחומוס עם הקוליפורמים עשה את שלו. :lol:

פורסם

מפגש הבא אני מבטיח להביא סטייקים CLASS A וקצת רטבים חתוכים ב 60 הרץ :)

היה מעולה, מבקש סליחה מכל האנשים שפנו אלי, ופשוט לא הייתה לי האפשרות להתפנות במפגש.

אני צריך לבוא מפוצל לשישה אנשים אבל אני משתדל לעזור לאט לאט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היה לי כיף!

עידן דויד סחטין כפול עשר על השדרוג. ה CDM הזה לטעמי הקפיץ את האיכות של המערכת שלך פי כמה! וכל זה במינימום כסף, לקחת מידרינג' לזרוק אותו על הדשבורד ולקבל תוצאה של מערכת שעולה פי 2,3-זאת דעתי.

eli i המערכת שלך הפילה אותי וזה עוד בלי המיד. שהוא יורכב אני כבר לא רוצה להכנס לשמוע, אל תעשה לי את זה :)

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

היה ממש כייף.

אחלה התארגנות מצד כולם.

זהו המפגש הראשון שלי ורציתי להגיד תודה לכל העוזרים שהשמיעו לי את המערכת שלהם ועל העזרה.

עוד מעט אני אעלה סרטון מהמפגש של הסאב JL AUDIO שהיה בהונדה סיויק, הסאב הזה מטורף.

המפגש עזר לי מאוד בבחירת הסט הבא שלי.

שבת שלום!

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

היה נחמד כרגיל ויפה שהגיעו הרבה אנשים. שמחתי להכיר פרצופים חדשים :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה מפגש מעולה,

אחלה אוכל (לדעתי טוב שהיה תרם רבות לאווירה)

אחלה התארגנות

אחלה אנשים.

רק דבר אחד שקצת הפריע לי, בשרשורים של מפגשים יש המון "יועצים" כאלו ואחרים, שאני בטוח שלא עושים זאת מרוע לב, אבל בכלל לא מגיעים בסוף. וזה חבל כי הם משפיעים על איך יראה במפגש שהם לא נוכחים בו בכלל.

פורסם

תרם רבות לעשן בעיניים:) חצי מהזמן אני עם דמעות בעיניים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היה נהדר והZX הגדול נמכר :-P (חרוז)

היה כיף לראות ביום שישי בצהריים אנשים נפגשים ומתארגנים, על האש בצד אחד והשמעות בצד שני.

חבל שיום שישי הוא יום... זריז כל כך והייתי חייב ללכת כבר.

עד העונג הבא!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בזה הרגע נכנסתי הביתה(מהמפגש!) ומיד התיישבתי לפורום עוד לפני הנישוקים לילדים...:wink::lol:

מאד נהניתי מהמפגש.נהניתי מהחבר"ה ותודה לכולם שהתנדבו והשמיעו את הסטים שלהם.

אתם לא כל כך נוראים וטורפים כפי שכאן בצפון חושבים עליכם...:twisted::lol::wink:

שוב תודה לכולם!

ליאור

פורסם

עוד מפגש מוצלח :mm_yeah:

למרות שהגעתי באיחור ונאלצתי לעזוב מוקדם, מאד נהנתי.

רשמתי לפני - בפעם הבאה לפחות שני קילו קוליפורמים :wink:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

היה אחלה מפגש ואנשים!!השתדלתי לשמוע עוד סאבים.שבת שלום לכולם!...

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

מה?! היה מפגש?

אוף, לא יצא לי להיות בו כי בדיוק עשיתי על האש עם חברים ליד האצטדיון בר"ג...

היה מה זה כיף, נורא נהנתי להיות עם החברה החדשים ולשפוך מעט אור בנושאי חשמל ועניינהם.

היה טעים לאכול נקניקיות ולפתוח דיון מעמיק בנושא קרבולות ומקורים...

הכי חשוב שהיו ח'ברה חדשים ובאו ללמוד על מערכות לפני הרכישה, זהו הצעד הכי חכם שיש.

תודה לכולם ושבת שלום!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

היה אחלה מפגש , לדעתי העל האש זה ממש ערך מוסף למפגשים !!

המע' אצל אליקו פשוט הזויה ,הטוויטר כמעט לא מנגן כלום ! ורוב התחום נפעיל נמצא במידבאס ... פשוט מפליא .

וה CAR PC בסריון , כבוד על האינטגרציה שהרבצת שם עם התוכנה .

היה מעולה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...