Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש כיפי מאוד ועם הרבה אנשים חדשים.

למרות שלא יצי לי לשמוע אף מע' חדשה נהניתי.

גורל, כל הכבוד על ההצעה לעל האש.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

היה באמת מפגש טוב :)

תודה למארגנים :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

זה היה המפגש הראשון שהגעתי בגללש הוא היה ביום שישי,עם כמה שפחדתם שלא יהיה טוב ביום שישי,לדעתי יצא מצויין.

הרבה ח'ברה נחמדים ומבינים נהנתי מאוד.

נתראה במפגש שישי הבא,מקווה שיהיו יותר כאלה.

שבוע טוב לכולם:-)

פורסם

היה מפגש ממש נחמד, יצא לי להכיר הרבה חבר'ה חדשים ולראות אנשים שכבר הכרתי, והיו די הרבה אנשים.

חבל שבאתי עם ה HU הזמני שבדיוק הרכבתי ולא כיוונתי הכלל, אבל ההאבוק נתן בראש.

לאור המפגש, בהחלט יש לשמר את מפגשי יום שישי אחת לכמה זמן !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

צביקה, לדעתי אף אחד לא צילם - לפחות אני לא ראיתי אף אחד מצלם.

אני אשמח לטעות.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...