Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

בקרוב אני מתכנן לקנות רכב ואחת האפשרויות שחשבתי עליהן היא רובר 216.

שאלתי היא : כמה בערך יעלה להרכיב טורבו לרובר זו / להרכיב עליה מנוע של 620 ?

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

בשביל להרכיב מנוע T16 ב216 תתצטרך להשיג מכלולים מה220 שלא יובאה אף פעם לארץ, בנוסף זה לא ניתן לאישור ברשיון.

לחזק מנוע K לפרויקט טורבו יעבור את ה10K בקלות בגלל עלות יבוא המכלולים שאין בארץ.

בשביל להבין את הסיבוך שבפרויקט כנס לפורום MG-ROVER.ORG

Peugeot 208GTI

פורסם

מעל 10 K אתה אומר... אפשר לפרוס לתשלומים ?:lol:

בטח גם יעשו בעיות עם היבוא של המכלולים.

נשמע כמו עסק מסובך מאוד.

תודה על המידע בכל מקרה !

It's never what it seems

פורסם

זה לא עניין של קומבינות במכס, עם כל האהבה שלי למותג רובר ובמיוחד מנועK זה לא הפלטפורמה המתאימה לשיפורים בארץ.

באירופה זה נעשה ובצורה מוצלחת, אבל בארץ זה בעיה .

Peugeot 208GTI

פורסם

גם אני חשבתי על פרויקט כזה, מנוע T16 של ה-220 טורבו 200כ"ס מקורים!!

אבל גם אני לבסוף יורד מזה למרות שב216 המנוע יושב אחד לאחד, אפילו לא צריך להחליף תושבות.

אבל יש עוד הרבה דברים מסביב כמו גיר למשל שישבר כבר בהילוך ראשון לכן צריך ליבא PG1, לחזק קלאץ, מתלים, בלמים וכו', הלוואי זה היה נגמר רק במנוע.

אם אתה מעוניין בכל זאת לגדוש, יש קיטים לרובר ב- 1200$ הבעיה רק למצוא מי שיעשה את העבודה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

יעקב תבדוק את זה גם אני לא הכי בטוח ב-100%, אבל לפי מה שאני יודע לא אמורות להיות בעיות עם 216.

ב-214 זה כבר סיפור אחר לגמרי.

בנתיים תהנו מהשרשור המצורף, הפרויקט הזה בוצע על 216VI נכון מנוע 1800 אבל תושבות זהות ל-1600.

לפותח השרשור, אני ממש לא ממליץ לך להיכנס לשרשור הזה כי אתה לא תצא ממנו :lol: כמוך כמוני.

http://forums.mg-rover.org/showthread.php?t=223495

הנתונים של הרכב לפי הערכה שלו, ללא דיינו בנתיים.

Power at Flywheel (BHP) : 240

Weight without Driver (KG) : 1080

Power to Weight Ratio (BHP Per Ton) : 225.79

0 - 60 (Secs) : 5.25

0 - 100 (Secs) : 12.58

60 - 100 (Secs) : 7.33

Quarter Mile (Secs) : 13.61

Terminal Speed (MPH) : 104.01

Drag Strip Quarter Mile (Secs) : 13.41

Drag Strip Terminal Speed (MPH) : 105.90

לפי מה שהוא אומר, TYPE R הוא רואה דרך המראה האחורית, כנ"ל WRX אבל הוא נפל ב- אלפא GT 3200 V6.

תמונה של המנוע שהוא קיבל אותו ואחרי השיפוץ כמעט גמור.

1000605kt0.jpg

1001298pf1.jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

האוטו של ASHY אחד הרכבים הכי מטורפים שקיימים,וכן צריך את התושבות של ה220, הן קצת יותר גדולות וצריך להחליף את הSUBFRAME, מאור אצלך צריך לפרק את התושבת מנוע השמאלית מכיוון שאינה בנויה אותו הדבר כמו של ה216 למיניהן.

לא רק שלא מציאותי הוא בפרויקט הזה פתח מנוע ראה שלא עובד לו, שיפץ קראנק ראה שזה גם לא מתאים לו הביא מנוע חדש, המנוע החדש עשה לו גם בעיות, השתמש בכל מיני חומרים שקשה/עד בלתי אפשרי להשיג בארץ.

והעבודה שהוא עשה שם פשוט בלתי אפשרית בארץ, לך תשיג פתאום באמצע החיים ציריות מפירוקיות, תביא את השטות הזאת שחסרה לך בלי להתאמץ - פשוט ליגה אחרת.

בלי שום קשר, השיפור הכי משמעותי שאפשר לעשות בארץ זה לחרוט את הפורטינג בראש ולהביא סעפת VVC של הMG ZR160 עם מצערת מוגדלת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מה שהבחור מהפורום עשה , זה עדיין חלומות באספמיה בשבילי.

fleshbone , כמה בערך יעלה פרויקט כזה של סעפת VVC ולאיזה הספק ותאוצה ניתן להגיע?

It's never what it seems

פורסם

סעפת אני חושב תעלה בסביבות ה200 פאונד כולל משלוח, פורטינג עושים כשמורידים ראש מנוע ואז יש את העלות של האטם והחריטה וכו' לדעתי המינימום שבמינימום זה 5000 ש"ח.

מה שכן אתה תרגיש האצה, כמה ? קשה לדעת אבל בחו"ל מדווח שיש שיפור בהספק של הרכב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...