Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ!!! תמונות ריגול חדשות !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזכיר לי משהו שראיתי פעם....

לא מבין אותם. למה? הם חושבים שזה יפה?מיוחד? :?

וואלה זה יפה...

כן, גם מערבל מזון שקופץ מתוך חור במכסה מנוע זה יפה. :roll:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מזכיר לי משהו שראיתי פעם....

לא מבין אותם. למה? הם חושבים שזה יפה?מיוחד? :?

וואלה זה יפה...

כן, גם מערבל מזון שקופץ מתוך חור במכסה מנוע זה יפה. :roll:

אני דווקא חשבתי על חייזר תלת עיני :multi:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

עולה על כולן ה-TVR קופה הצהובה שמסתובבת לה בגוש דן בזמן האחרון.

אם כי ילדים קטנוניים, רעי לב ומשביתי שמחה, מתעקשים שזו בכלל יונדאי קופה שהודבקו לה סמלים של TVR וכל סמלי יונדאי הוסרו ממנה !! :D

לצערי לא הספקתי לצלם את היצירה כשראיתי אותה, אבל יש עליה עוד תצפיות בזמן האחרון ולכן אני מתחנן - אם יש למישהו תמונות שלה, שיעלה אותן פה. זה פשוט ענק.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם כי ילדים קטנוניים, רעי לב ומשביתי שמחה, מתעקשים שזו בכלל יונדאי קופה שהודבקו לה סמלים של TVR וכל סמלי יונדאי הוסרו ממנה !! :D

לצערי לא הספקתי לצלם את היצירה כשראיתי אותה, אבל יש עליה עוד תצפיות בזמן האחרון ולכן אני מתחנן - אם יש למישהו תמונות שלה, שיעלה אותן פה. זה פשוט ענק.

סתם שאלה, לפני שאתה יוצא חומוס ( :lol: ) - אתה בטוח שלא מדובר ביונדאי קופה צורה חדשה עם סמלי "Tiburon", שזה השם האמריקאי של המכונית?

כי, אתה יודע, די קשה להשיג סמלים של TVR בארץ. הוא בטוח לא הוריד את זה מהטאמורה שחונה ליד בניין האופרה בד"כ, נכון?

פורסם

סתם שאלה, לפני שאתה יוצא חומוס ( :lol: ) - אתה בטוח שלא מדובר ביונדאי קופה צורה חדשה עם סמלי "Tiburon", שזה השם האמריקאי של המכונית?

כי, אתה יודע, די קשה להשיג סמלים של TVR בארץ. הוא בטוח לא הוריד את זה מהטאמורה שחונה ליד בניין האופרה בד"כ, נכון?

בכל מקרה, המצחיק שהוא שלפני כמה זמן מישהו שאל אותי אם יש TVR חדשה שנראית בדיוק כמו יונדאי קופה, ואם הביאו אותה לארץ... ישר ידעתי למה הוא מתכוון...

תבוא לפעם למפגש של מועדון TVR בבת-ים, תראה - לחצי מהמכוניות הורידו את הסמל. גם אני פעם חשבתי להביא מסור, לעשות מלא חתכים באלפא, ולכתוב מאחורה Sagaris. :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...