Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. ה - C4 פיקאסו שלי היא מדגם שנת 2008, מנוע 1980. נמסר לי שזה נחשב כבר מנוע מיושן כי בדגמים החדשים יש מנוע 1600 של BMW שהוא חזק ויעיל יותר. למישהו יש יותר פרטים?

2. אם אני נוסע לחופשה של 8 ימים, המצבר בוודאי יחזיק מעמד ללא התנעה עד שאחזור. השאלה היא אם יש טעם (כי הטירחה ממש קטנה) לנתק הכבלים מהמצבר ולחבר שוב כשאני חוזר. האם זה יגרום לבלבול בקודן האזעקה או משהו כזה?

תודה על התשובות.

פורסם

אתחיל מהסוף , אל תנתק מצבר , אין צורך אם מע' החשמל תקינה אזי המנוע יתניע ללא קושי.

נו..נניח שהמנוע השני הוא של BMW ועוד...ממה אתה מתרגש ? ומה זה משנה לך עם רכבך הטוב. זה מזכיר לי חבר שיש לו אישה נורמלית "עממית" ובכל פעם שהוא רואה רוסייה יפה הוא משתגע ואומר " למה לא התחתנתי עם כזאת ?".

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אתחיל מהסוף , אל תנתק מצבר , אין צורך אם מע' החשמל תקינה אזי המנוע יתניע ללא קושי.

נו..נניח שהמנוע השני הוא של BMW ועוד...ממה אתה מתרגש ? ומה זה משנה לך עם רכבך הטוב. זה מזכיר לי חבר שיש לו אישה נורמלית "עממית" ובכל פעם שהוא רואה רוסייה יפה הוא משתגע ואומר " למה לא התחתנתי עם כזאת ?".

לגבי המנוע - זה פשוט מביא לי חשק להחליף (בהנחה שאוכל לעמוד בכך כלכלית). חוצמזה, הרכב הוא גם יותר חסכוני בדלק עם המנוע הקטן יותר.

לגבי המצבר - אני לא דואג לאפשרות התנעה, אלא רק לבזבוז חשמל של המצבר (אם בכלל זה ייצור לי חיסכון).

פורסם

אין שום בזבוז "מצבר" . מקסימום תתחבר למצבר של השכן ותתניע את המנוע. פירוק כבל מצבר יכול לגרום למספר פרמטרים בזכרון המחשב להעלם (VOLATILE MEMORY ).

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אין שום בזבוז "מצבר" . מקסימום תתחבר למצבר של השכן ותתניע את המנוע. פירוק כבל מצבר יכול לגרום למספר פרמטרים בזכרון המחשב להעלם (VOLATILE MEMORY ).

איזה פרמטרים?

על מה הם משפיעים?

מה יכול לקרות במקרה הגרוע?

פורסם

אני דווקא מבין אותו.

פורסם

המנוע אצלך נכנס לשיווק בסוף 2004,ככה שהוא לא מיושן והוא עובד יפה מאד,זה שה1.6 טורבו החדש מנוע פנינה שזוכה בפרסים מאז שייצא זה מפתה,אבל לא גורע מאיכותו של המנוע שנמצא אצלך.

• תוכן חדש...