Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי נוסע כל יום עד חמישי האחרון מפ"ת לאשדוד וחזרה(100 ק"מ).

אני הייתי נוסע רגוע 110-120 האוטו היה עושה לי 1:10.2 שזה אחלה צריכה לאוטו כזה וכן האוטו גודש 1.3 בפיק ויושב על 1.1.

אמרתי כשאני לוחץ הוא לוקח הרבה יותר דלק אני עכשיו מנסה לעשות מיכל של רק לחיצות עד עכשיו כתוב לי 200 במחשב ו170 ק:מ שכבר עשיתי משמע 370 ק"מ למיכל של 45 או 46 לא זוכר שזה יוצא 1:8

פורסם
"

והרכב לוחץ, לוחץ חזק, צ'יפ אפסלוט ושאר חמוצים גודש 1.3 בפיק ומתייצב על 1.0 1.1

?

וואלה אצלי אני גודש 1.3 פיק גבוה ואז מתייצב ל1.2.

יש לך אינלט ופילטר?

ובאמת משהו בציפ של נהג רגוע לא מסתדר לי,הוא גם אומר שהוא מגיע לגדישה מלאה גם כשהוא לא מדביק דוושה,ואצלינו באפסולוט הגדישה די תלותית במהלך הדוושה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אצלי יש פילטר אין אינלט.

יום חמישי הייתי בג'י דאב ואיציק החליף לי משהו איזה חתיכה של מתכת בין הברגים של הטורבו לצינור שלו והאוטו ניהיה הרבה יותר חזק (כנראה ברחה הגדישה) יכול להיות בגלל זה הנתוני דלק האלה?

פורסם

אטם.. תתרגל.. מדובר במחלה של 1.8T משופר - אני מחליף כל 15 אלף קילומטר אוטומטית (המקורי לא עומד בלחץ)

איך לא הרגשת ? כשהאטם פרוץ המנוע מרעיש כמו טרקטור..

...CASKA for life

פורסם

על איזה אטם בדיוק אתם מדברים? אפשר תמונה ותיאור ספציפי של המחלה?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
"נהג רגוע" שמעליי, כמה קילומטר אתה נוסע כל יום בערך?

הצריכת דלק שאתה מדבר עליה לא שפויה פשוט, הרכב משמש אותך ליום יום?

נראה לי שהצ'יפ הזה לא מתאים לאיביזה טורבו אולי, שלי משמשת אותי לכ-28 קילומטר ביום,

הלוך חזור מהעבודה בכביש מהיר ללא פקקים ואני מתדלק משהו כמו 350 שקל של 98 כל 10 ימים.

והרכב לוחץ, לוחץ חזק, צ'יפ אפסלוט ושאר חמוצים גודש 1.3 בפיק ומתייצב על 1.0 1.1

כמה אתה גודש? איך הבלאי של הרכב אתה מרגיש שהצ'יפ דופק קצת את המערכת?

אני התכוונתי שכשהאוטו היה סטנדרטי, צריכת דלק תוך כדי לחיצה בחמישי, היתה רגעית 1:21.5 (תכלס היו שינויים קלים במעלה הסל"ד בין 21.3 ל 21.7). עכשיו עם צ'יפ האוטו דוחף הרבה יותר חזק והצריכה הרגעית היא 1:35.5

צריכה ממוצעת אצלי 1:10

• תוכן חדש...