Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . ברצוני לעשות טיפול לרכב שלי שכולל החלפת חוטי הצתה ופלגים , הרכב שלי הוא פולקסווגן פולו שנת 2001 נפח מנוע 1400 16v דגם basic גיר ידני , עכשיו השאלה שלי איזה חוטי הצתה מתאימים לרכב שלי ? וכמה כסף הם אמורים לעלות ? תודה ולהתראות !!

פורסם

חוטי הצתה מקוריים בלבד מומלצים לרכב שברשותך ותוכל לרכוש אותם בצ'מפיון.

 

בקשר למחיר ברר סוגייה זו טלפונית עם המחסן.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום !! ברשותי פולקסווגן פולו שנת 2001 נפח מנוע 16v דגם basic גיר ידני . רציתי לדעת בבקשה יש לי מצבר שהוא בסדר הוא קצת ישן אבל בסדר רציתי רק לדעת אם מצבר יכול להוריד מתחים לפלגים להשפיע על גורם הניצוץ ועל כוחו או שאין שום קשר וזה האלטרנטור מספק את כוחו של הניצוץ ? אני פשוט לא מבין בזה !! תודה ולהתראות .

  • ספונסר פורום
פורסם

אין שום קשר בין מתח המצבר לעוצמת הניצוץ שבמצת .

לעיניין החוטים ,החוטים המקוריים הינם הטובים ביותר לרכב הזה בעל מנוע AHW

ומחירם כ 87 שח לפני מעמ ליחידה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שלום,

 

ואם יש לי חוטי הצתה לא מקוריים שמורכבים כבר די הרבה זמן.

יכול להגרם איזשהו נזק? או שפשוט מומלץ מקוריים בגלל האיכות שלהם?

 

תודה.

×
×
  • תוכן חדש...