Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה אני מרגיש כאילו הרכב מתנדנד ומגיב באיחור לתגובות היגוי מהירות, הצמיגים חדשים לחלוטין וכך גם זוג הבולמים הקידמיים. בבדיקה שניסיתי לעשות נראה כי זוג תושבות המחזיקות מוט כלשהו לרוחב הרכב באיזור ההגה חופשיות וכשמזיזים את ההגה מהר רואים כי ישנו חופש.

יש לציין כי בעמידה נראה שהגלגלים דווקא כן מגיבים מעולה לפקודות ההגה וכי אין שטח מת או חופש כלשהו, והרכב עבר טסט לפני כחודשים.

הצטרפות מיקרים או שלא, לפני כחודשיים ביצעתי כיוון פרונט לאחר החלפת הבולמים ונראה כי הכיוון שוב יצא ממירכוז נכון לאחר כחודש ומשהו ולאט לאט חוזר לסורו באותו הכיוון.

האם החופש שראיתי יכול להסביר את התופעה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מה זה שפור לא תקין ?

אין לי דרך לשרטוט אבל החופש נראה במוט הרוחבי שיוצא ממוט ההגה, נראה כמו ההגה והחופש מתקשר להזזות ההגה. בלי קשר אני דיי בטוח שאני רואה שני חבקים שזזים עם חופש ברור.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

האם הדבר יכול להסביר את החופש בהיגוי, ואת מה שתואר כאן ?

מה המחיר המשוער של זוג חבקים כאלה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...