Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמבון שבור מאזדה 626 97'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

(למנהלים: מקווה שההודעה תואמת לדף פורום הזה)

במאזדה 626 97' לפני זמן מה אבא שלי שבר את הטמבון האחורי ואי אפשר לתקן את זה.

צריך להחליף לו טאמבון בדחיפות וחיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי כי אין את הרכב הזה הרבה.

אם יש מישהו שיכול להשיג או יודע איפה אשמח לקבל טלפון או כתובת (אני מאזור המרכז)

תודה.

פורסם

אוטו גרופ זו חברת בת של המאגר שחלק מהשירותים שלה זה מכירת החלפים החדשים והמשומשים של המאגר.

באוטו גרופ יש גם מכירה טרייד אין ומימון לרכבים ,שרותי מוסך לכל סוגי הרכב ,הכנה לטסט .....בקיצור כל מה שרק צריך לרכב.

פורסם

תודה לך שחר.

רפי תודה גם לך, הפקידה באוטו גרופ שלה אותי אם אם האוטו שלי סטיישן או 5 דל' אני לא כלכך יודע מה הסוג של הרכב שלי.

אני יודע שהוא 5 דלתות. אשמח אם תעזור לי בנושא הזה.

רפי ב-"יו פלסט" הוא אמר שיש לו טמבון והוא עוד לא עבר אצליהם שיפוץ והוא רוצה עליו 900 לא כולל מע"מ. המחיר לא קצת יקר?

ובאוטו גרופ היא אמרה לי של-5 דל' יש לה והוא עולה 750 כולל מע"מ והיא גם הוסיפה שוהא במצב טוב.

אשמח לתשובה.

תודה.

• תוכן חדש...