Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלם הקלאץ' של המזגן?BMW318I 1992?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה לעוזרים,

הלכתי עם האוטו של חבר,בדיוק כמו שלי,למלא גז מזגן 12, המוסכניק טוען כי נעלם הקלא'ץ של המזגן ולכן לא משנה אם הוא יוסיף את הגז,זה לא יעזור כי נעלם\נגנב\נפל\נגנז הקלאץ' של המזגן.

מישהו יכול להסביר היכן זה נמצא בכדי שאני אעמיד את הרכב שלי מול הרכב של החבר ואבין איפה הקלאץ' המזורגג הזה?

נ.ב

האם הקלאץ' הזה באמת יכול לפול להעלם ו או להיגנב?

עוד דבר,,,דיי הזוי שאותו מוסכניק הציע לי לקנות ממנו קלאצ' למזגן ב300 שקל,במיקרה יש לו...

לא חושבים כך?

תודה לעוזרים!

שבוע טוב ובשורות טובות

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בבקשה.

bmw_m40.jpg

klima.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

נראה לי שהמוסכניק שלך מטומטם, יש הרבה דברים טפשיים שהמוסכניקים אומרים , אבל שטות כזו לדעתי קבעה שיא חדש.

קלאץ' של מזגן לא נופל, ולא נגנב, הוא מחובר למדחס, אתה תסתכל על המדחס ותראה שיש חגורה מסביב לפולי שלו תפעיל את המדחס (במידה והוא עובד) ואתה תראה את המדחס מתחיל לעבוד ואתה תרגיש שהוא מכביד קצת על הרכב,

מנהלים אני מודע לכך שההודעה שלי קצת בוטה אבל אחרי ששומעים שטות כזו מפיו של בעל מקצוע זה פשוט מתבקש,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...