Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בחיפוש אחרי הרכבים הבאים

פיגו 407 נפח 2200 שנתון 05-06

הונדה אקורד נפח 2000 שנתון 05-06

סקודה סופרב 1.8 טורבו או 1.9 דיזל שנתון 06

מזדה 6 2.3 שנתון 06

אני מודע לזה שיש פה לא מעט תגובת על הרכבים הנ"ל אבל היית שמח לקבל מכם חוות דעת קצרה ועניינית

לגבי ביצועים, אמינות, צריכת דלק, והנאה מנהיגה.

תודה מראש לכל העונים

פורסם

יצא לי לא מזמן לינסוע על אקורד 2000סמ"ק הדגם בסביבות השנתון המדובר. אהבתי את פנים הרכב, גימור בהיר נותן תחושה נעימה בסאלון (אם כי מתלכלך מהר במקומות שנוגעים - דבר שישר שמתי לב מהשניות הראשונותף כלומר צריך כל הזמן לנקות את הסאלון), חומרים נעימים למגע. האוטו שקט, בעיקרון נוסע חלק מאוד, אבל הייתי אומר שבורות הכביש תוקף בצורה קצת יותר מידי אגרסיבית, אם כי תפרים כימעט ולא מרגיש. אני יצאתי מהאוטו עם רושם שהוא מרווח לאורך אבל היה לי חסר את המרווח לרוחב.

יש ברשותי פרוספקט של הדגמים האלו, דגם 2.4 הוא הדגם המפואר מבין לו שמשווקים לארץ בעל ה-200 סוסים ובא עם ריפוד עור, מושבים חשמליים וסאנרוף. מה שאני לא רגיל אליו, אולי זה ככה בדגם ה-2000סמ"ק, גם בנסיעה מנהלתית ולא מהירה כל הערבת הילוך בגיר מתבצעת בסביבות 3000סל"ד. גם, צערי לא משווק דגם בעל גימור ספורטיבי ודגם עם מנוע V6 (הייתי בסוכנות הונדה לפני כשנה וTYPE S אי אפשר היה להזמין למרות שמופיע בפרוספקט, בנוסף לפרוספקט קיבלתי DVD עם סרטון פרסומי של אקורד החדשה, החלק המביך לדעתי שכל הזמן הראו מנועים והונדות שונות שנוסעות, אקורד תמיד היה עם מנוע מכובה והם שאלו "הלב שלך מוכן למנוע כזה?").

תוספת:

שקודה סופרב. לי יצא לינסוע רק בסופרב מונית, אבל רציתי לציין שבדגם הזה יש מרווח גדול מאוד עבור יושבים מאחור, שיקול שיכול להיות חשוב במקרה שברכב יסעו לעיתים קרובות מבוגרים על מושב האחורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הונדה אקורד אמינה להדהים וחזקה מאוד יחסית למנוע 2000.

מנוע 2000 עם 155 כ"ס 9.6 למאה אם אני לא טועה.

נמכרה לפני כשנה 2000 מעל המחירון ומבול של טלפונים אז לדעתי גם השוק חזק.

407 הרבה יותר נוחה ומפנקת ללא ספק הרכב הנוח מבין האופציות שרשמת.

לגבי האחרות לא נהגתי אז אני לא יטעה אותך לחינם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לאקורד ביצועים מעולים, צריכת דלק טובה, גיר נהדר ושידוך מנוע-גיר טובים מאוד. חסרונות: רמת איבזור נמוכה יחסית לסטנדרט מסביב (למשל: מעט כריות אויר). תנוחת הישיבה נמוכה והרכב מכוייל מעט קשיח.

ל 407 (אני ממליץ על ה 2.0 ולא 2.2) יש איבזור ברמה גבוה יותר + יותר פינוקים. הגיר והמנוע לא ברמה של האקורד, מדובר בגיר 4 הילוכים עם יחסי העברה ארוכים יחסית. משום מה, מנוע ה 2 ליטר מרגיש יחסית נמרץ ל 2.2 - למרות שהנתונים על הנייר הם, בגדול, לטובת ה 2.2 - אבל כנראה שיחסי ההעברה השונים בין תיבות ההילוכים גורמים לתחושה הלא מספקת של ה 2.2 (לטעמי האישי). בגדול, שני המנועים בסדר (ל 2.2 יש, על הנייר, את המאפיינים של מנוע נמרץ יותר - ייתכן ועם גיר ידני ההבדלים היו יותר ריאליים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...