Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S-Class של Lorinser בארץ!

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המרצדס הגיעה בייבוא אישי

המספרים של הייבוא אישי בתקופה הזאת זה 69-***-*9

הייבואן של מרצדס יש לו עכשיו 66-***-*6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא מבין איך זה קורה. אני גר בחיפה ואף פעם לא ראיתי את כל הרכבים המגניבים האלה שכולם מדברים אליהם.

לא את המרצדס הזאת, לא את הR8 לא את הקורבט שנגנבה לפני כחודש (מאוד מקווה שנמצאה והוחזרה).

איך אני מפספס הכל

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני לא מבין איך זה קורה. אני גר בחיפה ואף פעם לא ראיתי את כל הרכבים המגניבים האלה שכולם מדברים אליהם.

לא את המרצדס הזאת, לא את הR8 לא את הקורבט שנגנבה לפני כחודש (מאוד מקווה שנמצאה והוחזרה).

איך אני מפספס הכל

לא ראית? החייל במחסום ירה עליה טיל .

פורסם

איך אני מפספס הכל

אני ראיתי את ה R8 לרוב בהדר או בעלייה בפרויד .

את הC6 אני רואה לפעמים בעלייה לפרויד,פעם בנהריה .

צהובה,גג נפתח ,קשה מאוד לתת לה לחמוק :-)

פורסם

את הC6 דווקא ראיתי אתמול חונה במלון מרידיאן. דיברתי על הקורבט סטינגריי (69) האדומה. לא זוכר רק של מי היא

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ה-S-CLASS הזו היא עוד כלום.

לוריזנר היה אמור לקנות ממני מכונית על אחרת (אני רק יכול לומר שמדובר ב-VAG-ית, דווקא לא R8 ), אבל בסוף העסקה לא יצאה לפועל ;-). אני רציני. :shock:

יפהפיה :-D

פורסם

ראיתי כזו פעם בחו"ל. נראית טוב אבל לא לטעמי. לדעתי רכב בסגמנט הזה אמור להיות יוקרתי ובלי כל מיני חצאיות וטמבונים שונים.

גרסאות הAMG הצליחו לצאת ממש יפות האמת אבל זאת לא ממש.

בכל מקרה, יש למישהו מושג על הנתונים?

פורסם

אבל למה לבן ?!?

עכשיו זה נראה כמו מונית שעברה ג'יבורים בירדן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בתמונה השניה אפשר גם להבין טוב טוב למי היא שייכת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...