Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אם תאיים בביטול יש סיכוי שיגידו לך OK קח את המקדמה וסע לשלום.

כפי שהומלץ לך כאן, נסה לבקש רכב חלופי לתקופה או טיפול ראשון חינם וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת רצינות, 17 ימי עבודה הינם 24 ימים קלנדרים מיום ההזמנה עד רגע מסירת הרכב, כלומר אם אתה סופר 17 יום מיום ההזמנה , יש לך עוד 7 ימים נוספים לחכות.

אבל כמו ישראלי טוב, עוד לא תפסת את הדוב, אבל את העור שלו כבר הספקת לפשוט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא יודע למה,אבל הם סופרים את ה-17 יום רק מרגע התשלום המלא

שככה אף חברה לא עושה,אף חברה לא דורשת לשלם הכול במכה עוד לפני שהרכב מגיע

פורסם

אין לצטט הודעה קודמת.

אתה אינך מצוי כנראה בתחום הרכב, כל יבואני הרכב בארץ נוקטים באותה גישה, קודם מלוא הכסף, אח"כ מתחילים מאת הספירה.

למה ? ככה!!

ככה זה שיש יבואן שמהווה מונופל על התוצרת שאותה הוא מביא.

פורסם

אני אומר שאם הרכב מתעכב, דרוש מהם שיתנו לך מאזדה 2 במתנה.

ועכשיו ברצינות, הדבר היחיד שתוכל לדרוש מהם, במקרה והרכב מתעכב, אלו דברים בסגנון אלה שאיתמר ציין.

פורסם

ראבכ, מה הקשר מי דורש מה?

חתמת אתם על חוזה. אחד מתנאיו היה תשלום במכה. עוד אחד היה שמניין הימים נספר מרגע התשלום המלא. תנאי נוסף היה שהימים הם ימי עבודה. קראת, הסכמת ועכשיו אתה בוכה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין לצטט הודעה קודמת.

אני רכשתי סיטרואן מאותו יבואן , מועד מסירת הרכב נקבע ברגע שמלוא התשלום מבוצע, אלא אם כן הרכב נקנה בסיוע אשראי של היבואן.

פורסם
היום ראיתי את ה3 החדשה על הכביש, בוא נגיד יהיה שיפור ברכבי הליסינג אבל עוד כמה ימים נספור 10 חתיכות בכל רמזור.

גם אני ראיתי בחניה של שכנים שלי, והיוצאת יותר יפה בהחלט (לפחות בגרסת הסדאן). עכשיו באמת יהיה מעצבן ומגעיל לראות אותה בכל חור :roll::x

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נו באמת.. אתה קראת אחרי שרשמת וראית שיצאת ט***?

למה לבקש מהם את ה-3 החדשה? תגיד להם שיתנו לך את ה-6 כפיצוי.

חתמת עם דלק מוטורס על חוזה ולא עם לובינסקי אז מה קשור עכשיו איך יבואן פיזו מתנהג?

פורסם

אף אחד לא סותם לאף אחד פיות- תתמודד עם ביקורת.

אתה יכול לדרוש פיצוי בגובה הנזק ולא משדהו לא ריאלי כמו 10K הבדל (ולא משנה כמה עשיר הנתבע).

כפי שנאמר רכב חליפי או שוויו זה בהחלט פיצוי הולם + טיפול חינם או שניים.

ואגב- גם בסיאט שולם הכל במכה ורק אז התחילה הספירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נקודת המוצא של השופט, במידה ותחליט בסופו של דבר לתבוע, היא שהפיצוי שאתה מבקש צריך להלום את מידת הנזק שנגרם לך.

לצורך ההנחה, אתה קיבלת את הרכב באיחור של חמישה ימי עבודה. האם על כל אחד מחמשת הימים הללו אתה הפסדת 2,000 ש"ח רק מפני שהרכב לא היה ברשותך?

הרי גם אם נלך לקיצונית ונגיד ששכרת רכב שישרת אותך בתקופה הזאת, אתה בחיים לא תגיע לעלות כזאת, אפילו אם אני אהיה לארג' איתך ואוסיף את עגמת הנפש וההתרוצצויות.

אני לא רוצה לשפוט אותך מכיון שאינני מכיר אותך, אבל ההודעות שלך לכל אורך השרשור הזה נוטפות טון תוקפני ומחרחר מלחמות. נראה שאתה רק מחפש את העילה הכי קטנה כדי לנקנק לדלק מוטורס את הצורה בביהמ"ש.

ואולי זה בגלל שקנית את המאזדה 3 הקודמת ואתה מנסה להיפטר ממנה בכל דרך אפשרית?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...