Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובות מספקות- מצאתי בעיקר מידע על דגם הבנזין.

הוריי חושבים לרכוש סקודה פאביה החדשה tdi האצ'בק, ידנית, מודל 2008. ויש להם כמה שאלות, ברשותכם:

1. איך האמינות של הרכב המדובר? בפרט דגם הדיזל?

2. מה הצריכת הדלק בפועל, על פי בעלי הנסיון שביניכם?

3. ממה צריך להיזהר, ומה צריך לבדוק ברכב זה? והאם יש לו מחלות שצריך לבדוק?

4. איך בודקים תקינות של הטורבו? או שאפשר רק במוסך?

5. האם זה משנה שיש התקנה של רדיו מילאנו?

6. המזגן- מקורי או התקנה מקומית?

וכמובן עוד הארות, הערות והמלצות לגבי רכב זה.

ובנפרד- איך הסוכנות אוטו- קיט, שבאיזור חיפה?

וכן המלצה למוסך אמין שאפשר יהיה לבדוק בו את הרכב באיזור חיפה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אם אתה מדבר על הפאביה תכלת גג לבן שבסוכנות בחיפה סתם שתדע הרכב היה מעורב בתאונה חזיתית, כריות אוויר נפתחו מקדימה, פגיעות שילדה, כנף פנסים מכסה מנוע ופגיעות במנוע עצמו, אל תשאל איך אני יודע כי אני לא רוצה לפרט פה אבל דבר איתי בה"פ ואני יסביר לך, אישית לא הייתי לוקח את הרכב אפילו שהמחיר שהם רוצים עליו נמוך לאללה, בכללי הרכב מצויין אבל לא הרכב הספציפי שאתה מתכוון אליו, לא אחרי מה שהוא עבר

פורסם
אם אתה מדבר על הפאביה תכלת גג לבן שבסוכנות בחיפה סתם שתדע הרכב היה מעורב בתאונה חזיתית, כריות אוויר נפתחו מקדימה, פגיעות שילדה, כנף פנסים מכסה מנוע ופגיעות במנוע עצמו, אל תשאל איך אני יודע כי אני לא רוצה לפרט פה אבל דבר איתי בה"פ ואני יסביר לך, אישית לא הייתי לוקח את הרכב אפילו שהמחיר שהם רוצים עליו נמוך לאללה, בכללי הרכב מצויין אבל לא הרכב הספציפי שאתה מתכוון אליו, לא אחרי מה שהוא עבר

תודה רבה על ההודעה חשובה זו! באמת חשבנו עליה, אך עדיין לא ראינו אותה אפילו.

המון תודה!

נ.ב. חשבנו עליה, מאחר והמחירון שלה על פי לוי יצחק נמוך (77 אלף), מפני שזהו רכב ללימוד נהיגה, דבר שמוריד את הערך בצורה דרסטית, ובחלק מהמקרים אפילו משתלם. (אין לנו בעיה לקנות ממורה לנהיגה, וכבר רכשנו בעבר ממורה לנהיגה).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לגבי סעיף 6 - נחלת העבר.

אני גם שקלתי לרכוש פאביה עם מנוע דיזל (הספייס 1.4) ולמרות שבסוף לא רכשתי אותה אני עדיין חושב שזאת קנייה מצויינת עם תמורה פנטסטית לכסף. גרסת ההאצ'בק מגיעה רק עם מנוע ה 1.9 ואני בטוח שהיא נותנת ביצועים מעולים בתוספת צריכת דלק נמוכה. אם היא הייתה מגיעה עם מנוע ה 1.4 זאת הייתה הקנייה הכי טובה.

חבל שה"עדר" עדיין לא גילה את היתרונות של מנועי דיזל קלים וקטנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וכמו שמתן (m.l) אמר - להתרחק מהרכב המדובר.

עבר תאונה לא קלה, כולל פגיעה בשילדה, הושבת וחזר לכביש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...