Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הרכב המדובר הוא פורד פיאסטה שנת 2000,

יש לי נזילה מהמאייד כנראה (לאחר בדיקה עם זרחן)

החלפה של המאייד ממש פשוטה לפי מה שהבנתי, אין צורך לפרק שום דבר היחידה פשוט נשלפת החוצה, לכן החלטתי להחליף לבד

בשביל הכיף :)

איך פותחים את הצינורות גז שמתחברים ליחידה? יש תמונה

תודה.

CIMG2862.jpg

פורסם

מאיפה אתה שולף אותה הסתכלת? לפני שאתה נכנס לזה. אתה מודע לכך שבסוף גם תצטרך למלא גז אצל מזגניסט בעקבות ההחלפה ,אם זה כזה פשוט בטח גם לא יגבו על זה יותר מידי ,ואם יהיה בעיה במאייד לא תזרוק כסף של גז 250 ש"ח לפח.

כמו כן יתכן שאפשר יהיה לסדר את המאייד. תברר את עלות ההחלפה ותעשה את השיקול.

פורסם

מאייד חדש יעלה לי 550 שח

היחידה נשלפת ממש בקלות. ביררתי מחירים וזה נע באיזור ה 1400 שח

בכל מקרה החיסכון כאן לא מובטח אבל בא לי לטפל בזה לבד ולא לקחת את האוטו למזגניסט

הדבר היחידי שתוקע אותי זה הפתיחה של הצינורות גז שמתחברים למאייד, אין לי מושג איך לפתוח אותם או בעזרת מה לפתוח אותם

פורסם

ישנו כלי יעודי לפתיחת חיבורים (פיטינגים) כאלו נעילה זו נפוצה ברכבים אירופאים משנת 98 אם זכור לי ולאחרונה נתקלתי גם ביפניות כאלו.

מכיוון שאלו חיבורים מיוחדים הייתי ממליץ לך לגשת למזגניסט בכדי לבצע עבודה זו.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם
ראיתי שאפשר להוציא אותה מתחת השאלה אם אתה לא צריך להוציא את הדשבורד כי אין יותר מידי מקום מתחת?

היחידה נשלפת מלמעלה.

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כלי שפותח דבר כזה?

חיפשתי בגוגל ללא הצלחה

• תוכן חדש...