Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה אומר משהו על קולבים.

יש גם ניסויים שאומרים ההפך. אולי ההשוואה הייתה בין חוטים במאות שקלים לבין חוטים באלפי שקלים ולא חוטים בשקלים\אגורות. בין כבל 10 שקל למטר לבין כבל של 100 שקל למטר היה הבדל, בדוק. חברה כמו VDH הייתה פושטת רגל מהר מאוד אם לא היה הבדל בין חוטים שלה לבין חוטים בשקל. צריך להיות עיוור בשביל לטעון אחרת. נכון, לא הכל שווה, ולא הכל זה 1+1 אבל יש הבדל. אולי הוא לא נובע מאבקת פיות, אבל הוא קיים, וכל עוד אני שומע טוב יותר מעניין לי את הת*ת ממה הוא נובע.

ואיך בדיוק הם יכולים לטעון שהם מבחינים בהבדלים אם הם בעצם לא? נשמעים כמו שרלטנים אם תשאל אותי. אם הם באמת מבחינים בהבדלים אז הם היו... מבחינים בהבדלים, מה שלא קרה, סימן שהם שקרנים, ואם לא היו מאלה שמבחינים אז כבר כאן הם שקרנים. ואולי אף אחד לא מבחין? אבל אני הבחנתי ואני לא חושב שאני משקר, למרות שאתם יכולים לחשוב מה שאתם רוצים :p מתחילת הדיון אף אחד לא אמר שישב ועשה השוואה ישירה ומצא שאין הבדל. כולם "חושבים" שאין הבדל או מסתמכים על מבחנים וכדומה. אני ישבתי בין הרמקולים והיה הבדל כאילו שיניתי את כל הסטאפ.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לפני כמה ימים לעשות שינויים וניסויים במערכת שלי , בסופו של דבר הסאונד כולו עובר אצלי כרגע ב RCA של 35 שקל מהום סנטר ואני חייב לציין שהסט אפ אצלי כרגע לפני כיוונים יסודיים נשמע יותר טוב ממה שהוא היה קודם שזה היה תוצאה מעולה בפני עצמה.

שלא יהיה ספק , הכבל הפשוט הוא לא הבחירה האידיאלית לטעמי והוא אצלי פשוט כי זה מה שהיה לי זמין באותו הרגע שעשיתי ניסויים , בסופו של דבר אני ממליץ על כבלים טובים ממותג מוכר (קנו , סטינגר ושוט) , נכון לעכשיו אני אפילו לא מתכנן להחליף את הכבל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מותר לי לצטט משפט של אחד ממהנדסי המגברים האהוב עלי?

Electrons are not very clever things and they have no knowledge of the type of material through which they are flowing at the speed of light (312,000 Km/second). The ONLY reason we recommend high quality double shilded RCA patch cords in mobile installations is to reject noise. My opinion about speaker cables is the same. As long as the wire is thickenough, it's construction makes no difference

או בעברית:

אלקטרונים הם לא יצורים חכמים במיוחד והם לא יודעים באיזה חומר הם זורמים במהירות האור. הסיבה היחידה בגללה אני ממליץ על שימוש בכבל RCA בעל בידוד כפול בהתקנות ברכב היא בכדי לדחות רעשים. דעתי בקשר לכבלי רמקולים זהה. כל זמן שהכבל עבה דיו המבנה שלו לא משנה דבר.

איתמר (כלומר סטיבן (המלך

:king:)).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מוזר - אני דווקא כן לוקח את זה בתור פקטור...

בייחוד כשהרכבתי מערכת ליסינג בידיעה שאני לא הולך להשאר עם הרכב הזה יותר משנתיים אז בכלל לא התאמצתי יותר מידי בללכת ולהביא חוטים שאני יודע בוודאות שהם מתאימים ובעובי הנכון.

הבאתי חוטים ממחסני חשמל שמתברר שהם קצת יותר דקים ממה שהם אמורים להיות - אם זאת, עוד נגיעה בכפתור של הווליום וזהו זה.אדי נתת לי רעיון לשים לרמקולים שלי כבל בעובי 8 גייג' :-)

לרכב הבא אני כבר אביא משהו קצת יותר טוב - אבל גם, נוסח אומגה אודיו או סופרה ולא יותר.

כל הוודו הזה של כבלים שמבלים לא ניראה שיש פה מישהו שבאמת יבדיל בין כבל של 8 שקל לכבל של 2 שקל

אם כבר מבחינת עמידות של הכבל זה משהו אחר אני מדבר לגבי היתחמצנות וכדומה לגבי RCA הייתי אומר שכבל טוב עם סיכוך טוב אם כבר מבודד ספיחת רעשים בצורה יותר טובה מכבל פשוט,הבדל בסאונד אני לא מאמין שיהיה בכלל

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

mosho

אני חלילה לא מנסה לשכנע אותך אחרת, איש איש באמונתו יחיה.

אתה יכול להכנס לפורומים של מערכות לבית, מערכות בחצי מליון שקל !. אנשים החליפו מכבלים של 700 שקל למטר, לכבלים 2 מ"מ שנרכשו באייס ללא מותג בכלל,

במבחן עיוור אף אחד לא הצליח להבדיל.

להחליף בין רמקולים שאתה יודע שאחד מהם מחובר X והשני Y זה לא חוכמה, המוח שלנו עובד שעות נוספות. גם אם זה בתת מודע שלך.

באופן עקרוני מי שמעמיד מערכת ב70אלף שקל מן הראוי לדעתי שישקיע כמה אלפיות בודדות על חיווט איכותי, ולו כדי לשמור על פרופורציה. אבל אני בספק אם זה יעזור לו בחיים.

פורסם

אצלי בבית היתה לי בעיה שהסאב וופר היה מוציא בומים בכל פעם שהייתי מכבה או מדליק איזה אור בבית...

כשעברתי לדירה החדשה בגלל שכל התקציב הלך לשיפוצים קניתי את הRCA הפשוט הראשון שראיתי - 10 מטר כבל RCA ודק...

לא מזמן יצא לי להחליף את הכבל לRCA מסוכך ועבה באורך 5 מטרים - הבעיה נפתרה.

הבעיה נפתרה עם כבל של 70 שקלים, כן - של לקסוס...

שום הבדל בסאונד אבל אין יותר את הבומים האלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...