Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים שלי יש טורנדו. כבר אולי 3 שנים. הוא לא מקרר מספיק, ולא. הוא לא קטן לחלל שהוא צריך לקרר!!. והוא חלש. ורועש. הוא עובד אולי 5 שעות בחודש! אז להגיד ישן. אין סיכוי. הוא ככה מההתחלה.

ובבית של חבר. יש טורנדו 2.5 בסלון. והוא מרעיש. וחלש. הוא החליף אלקטרה 2.5 ישן (בן כ 15). והאלקטרה הישן היה יותר חזק מהטורנדו! אגב האלקטרה הישן עדייו עובד. אצל חבר אחד בבית! והוא עדיין יותר חזק!

בחדר שינה בבית של ההורים היה לי או תדירן או אלקטרה.( אני חושב!) והוא כבר 14 שנה ועדיין עובד.

ואצלי בחדר הוא עבד בממוצע!! 14 שעות מ5 בצהריים ועד 7 בבוקר.! כול יום במשך כ10 שנים!

ואין תקלות. לפני כשנתיים הוחלף קבל למדחס. ולפני כשנה החלפתי חיישן אחד שהתחיל לזייף!.

וחבר מזגניסט הוא קנה לכל הבית מזגנים של אלקטרה. וכל אחד היה יקר יותר מLG. וטורנדו כו. והוא עדיין קנה אלקטרה. למה?

ומהנסיון שלו. שהוא מבצע ווקום לכל מזגן חדש! במשך כ10 דקות. ובדיקת לחץ עוד כ 10 דקות. ולפני זה הוא מנקה את הצנרת בלחץ של חנקן!. טורנדו חרא מזגן! ומרגישים את זה! (או יותר נכון לא מרגישים את זה)

לאנשים שמחפשים לקנות מזגן (הוא לא מוכר.! אין לו קשר לחנות. והוא לא מרוויח שקל מהמכירה !@ ) הוא ממליץ על אלקטרה. / אלקו. ולמי שיש כסף. - מיצובישי / פוגיטסו / דאיקן.

הוא יקבל את אותו הכסף עם הוא יתקין אלקטרה. טורנדו. פמילי. LG. ודאיקן. אז למה הוא לא ממליץ על האחרים?

כי הם פחות טובים. והוא לא יקלקל את השם שלו בגלל מזגנים גרועים!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1

זה מה שניסיתי להגיד במילים עדינות יותר לאורך השרשור...

לא נורא תן להם להמשיך לחשוב שיש להם מזגן טוב וביום שהם יקללו אותו נראה מה תיהיה תגובתם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אוקיי.. סדר בדברים.

אני מהיום שנולדתי ההורים שלי התעסקו במזגנים (זכיינים של חברה גדולה) ועד היום.

אני לא רוצה מזגן מדבקה זה כל העניין, מיצובישי אולי יודעים לעשות מכוניות, מזגנים לא.

זאת טעות גדולה כמו שאמרו לך.

נכון הם קצת יותר יקרים אבל בד"כ הם הולכים למשרדים וכאלה. יש להם מערכות בגדלים שאלקטרה וטורנדו לא שמעו עליהם בכלל.

תרגעו חברים....

לי יש גם טורנדו 14 1.4 כוס סוס שהיה טרקטור במשך שנה ,טורנדו לא ידעו מה הבעיה ,הזמנתי את הטכנאי שלי והבעיה הייתה בקבל וכתוצאה מזה המאוורר הסתובב חלש וכל היחידה החיצונית רתחה...

שירות מצויין יש לטורנדו -בחלום.

זה נכון שאלקטרה מייצרים בסין אך היום אין חברה שלא מייצרת שם - האיכות ייצור זה מה שמשנה.

הטורנדו פשוט המדחסים שלהם בעייתים ממה שאני הבנתי , כנראה שנפלתם על סטוק טוב.

אני עדיין ישאר עם תדיראן ואלקטרה אין מה לעשות על איכות משלמים , מה גם שהיום הפער הוא לא כזה גבוה ועדיף לקנות מזגן איכותי אמיתי לחיים.

טורנדו כולה איזה 6-7 שנים בתחום איך הגעתם למספרים של 17 שנה?!

בקטע של הייצור אתה צודק. גם מיצובישי היום מייצרים בטאיוון. ומישהו יכול להגיד משהו על האיכות של מיצובישי?

ואני איתך בקטע של השירות

הבעיה האמיתית בטורנדו זה באמת השירות.

נכון שיש להם 3 שנים אחריות ולאלקטרה שנה אחת, אבל לפעמים אני נתקל בטכנאים של טורנדו שיכולים לחזור לאותו המקום 3 פעמים בשביל לעלות על הבעיה..

אבל עדיין, אני לא עובד בטורנדו אז אני לא יכול להעיד שזה מגמה כלשהי..

אלון כמו שאמרתי מקודם נפלת על סטוק טוב שלהם.

אני מעדיף להאמין לטכנאי שעובד בתחום ועובד בערים הגדולות (ויש לו המון ניסיון)מאשר לכמה אנשים מבלי לזלזל בכם כמובן!

את הGOLD באמת לא שומעים בהתחלה ככה זה היה אצלי ובגלל הבעיה שהייתה הוא עכשיו קצת מרעיש.

כל הגולד והפלזמה זה כנראה המזגנים הטובים שלהם .

לשכנים שלי יש 4 מזגני סאגה(טורנדו) ואני מקלל את היום שהרכיבו להם אותם -מזגנים משנת 2009 ורועשים כמו המזגן של אבא שלי בן 15 שנה. (מזגן חלון)

הטכנאי אמר לי תן להם להינות מהם ,עוד שנה וחצי תן להם את הטלפון שלי .

בוא בוא בוא.. נכון שסאגה זה מבית טורנדו. אבל זה בכלל לא טורנדו.

זה מגנים לאנשים קמצנים שרוצים מיזוג בשקל ולא אכפת להם לקבל מהמגרעות. העיקר המחיר.

תאמין לי, אם לא היינו חייבים למכור אותם, כבר מזמן היינו מעיפים אותם מהקטלוג.

אתה לא תאמין איזה אנשים קמצנים יש. הם לא מבינים למה לחדר של 30 מ"ר אי אפשר לשים 1 כ"ס.. הרי 2.5-2 כ"ס זה נורא יקר.. :roll:

להורים שלי יש טורנדו. כבר אולי 3 שנים. הוא לא מקרר מספיק, ולא. הוא לא קטן לחלל שהוא צריך לקרר!!. והוא חלש. ורועש. הוא עובד אולי 5 שעות בחודש! אז להגיד ישן. אין סיכוי. הוא ככה מההתחלה.

ובבית של חבר. יש טורנדו 2.5 בסלון. והוא מרעיש. וחלש. הוא החליף אלקטרה 2.5 ישן (בן כ 15). והאלקטרה הישן היה יותר חזק מהטורנדו! אגב האלקטרה הישן עדייו עובד. אצל חבר אחד בבית! והוא עדיין יותר חזק!

שמע, אני יגיד לך את האמת.

בשנה-שנתיים הראשונות טורנדו באמת היו על הפנים.

מזגן זבל עם מלא בעיות והרבה תקלות.

ובאמת היה שם איזה פאק בייצור.

אבל בשנים האחרונות טורנדו השתפרו מאוד ואני יכול להגיד מנסיון.

יש לי בבית מזגן טורנדו GOLD בחדר שינה. כשמפעילים אותו בלילה אתה תשמע את השעון על הקיר ולא את המזגן. ווואלה, גם תקבל מיזוג.

אין כזה דבר לא מקרר. בטוח יש תקלה. (במקרה ובאמת המזגן לא קטן לחלל)

אולי חסר גז, אולי הפילטרים סתומים, אולי זאת דירת גג או בית קרקע ללא בידוד בגג או שאולי המזגן לא מכוון טוב (שמע, אני לא בא לזלזל חס וחלילה, אבל קורה שאנשים לא שמים לב..)

בחדר שינה בבית של ההורים היה לי או תדירן או אלקטרה.( אני חושב!) והוא כבר 14 שנה ועדיין עובד.

ואצלי בחדר הוא עבד בממוצע!! 14 שעות מ5 בצהריים ועד 7 בבוקר.! כול יום במשך כ10 שנים!

ואין תקלות. לפני כשנתיים הוחלף קבל למדחס. ולפני כשנה החלפתי חיישן אחד שהתחיל לזייף!.

שמע, המזגנים של פעם הם הכי טובים ללא ספק.

יש לי מזגן מיני מרכזי בבית של אלקטרה כבר אולי 13 או 14 שנה, ותאמין לי, עובד כמו סוס. תקלה אחת לא הייתה (בלי עין הרע :lol:)

היום עושים מזגנים שמתעייפים אחרי 10 שנים בערך.. שתהיה תחלופה בשוק ושתהיה עבודה כמובן..

וחבר מזגניסט הוא קנה לכל הבית מזגנים של אלקטרה. וכל אחד היה יקר יותר מLG. וטורנדו כו. והוא עדיין קנה אלקטרה. למה?

ומהנסיון שלו. שהוא מבצע ווקום לכל מזגן חדש! במשך כ10 דקות. ובדיקת לחץ עוד כ 10 דקות. ולפני זה הוא מנקה את הצנרת בלחץ של חנקן!. טורנדו חרא מזגן! ומרגישים את זה! (או יותר נכון לא מרגישים את זה)

שמע בוא קודם נוציא את LG מהמשוואה. זה לא מזגן. תעשה לי טובה. זה כמו שראיתי מזגן של קריסטל..:|

לא יודע מה יש לו נגד טורנדו. יכול להיות שאת סטיגמה ישנה שנשארה אצלו. זה קורה.

או שהוא בכלל רצה לזכות במיליון :lol:

אלקטרה מזגנים מעולים אני לא בא לזלזל חס וחלילה. פשוט טורנדו ותאדירן לא נופלים מהם.

לאנשים שמחפשים לקנות מזגן (הוא לא מוכר.! אין לו קשר לחנות. והוא לא מרוויח שקל מהמכירה !@ ) הוא ממליץ על אלקטרה. / אלקו. ולמי שיש כסף. - מיצובישי / פוגיטסו / דאיקן.

הוא יקבל את אותו הכסף עם הוא יתקין אלקטרה. טורנדו. פמילי. LG. ודאיקן. אז למה הוא לא ממליץ על האחרים?

כי הם פחות טובים. והוא לא יקלקל את השם שלו בגלל מזגנים גרועים!

בוא גם נוציא את FAMILY מהמשוואה.

אני פוגש אנשים שרוצים מזגן כל יום.

יש אנשים שנכנסים וישר אומרים לך "תן לי רק טורנדו זה מה שאני רוצה"

ויש אנשים שנכנסים ואומרים לך "אל תגיד לי בכלל את השם הזה טורנדו. רק אלקטרה"

זה הכל מה שעובר מפה לאוזן.

אם מישהו יבוא ויגיד לך טורנדו מזגן על הפנים, מן הסתם שתאמין לו. אין שום סיבה שהוא ישקר לך. וכן, יכול להיות שיש לו נסיון מר עם החברה. יש גם אנשים כאלה..

אני יסכם את כל החפירה העצומה הזאת במשפט

לטורנדו היו פשוט יותר "מוצרי לימון" מאשר לאלקטרה. היום זה כבר לא קורה. בגלל זה טורנדו קיבל את השם הזה..

אבל באשר למזגן תקין אין שום סיבה לזלזל בטורנדו.

עכשיו עם כל המזגנים החדשים, טורנדו עלו מדרגה.

מה שכן, הפרסום שלהם מטומטם. כי הם משחקים אותה כאילו הכל אצלהם חדשני.

לדוגמא שהם מראים בפרסומת את הFOLLOW ME. כאילו שזה לא היה במזגנים של אלקטרה 10 שנים קודם.

זה כולה יודע לעקוב אחרי שלט של המזגן ולמזג שם יותר.

שורה תחתונה אין שום סיבה לא לקנות טורנדו.

מי שרוצה מזגן שילך על טורנדו או אלקטרה או תאדירן (אלקו זה אלקטרה) אלה שלושת החברות המובילות לאדם הממוצע.

מי שרוצה להיות קצת יותר חכם ושלא אכפת להוציא קצת יותר (ולחסוך אחר כך) שיילך על הINVERTER החדשים.

ולמי שיש יותר כסף שיילך על מיצובישי או פוג'יטסו (הם גם ככה משווקים עכשיו רק אינוורטרים)

Opel Astra Hatcback 1.6 16v 1996

8)

פורסם

כאשר הוא קנה לבית מזגנים. לא היה את המבצע. אז נבטל את זה כאופציה בכלל!.

מי שרוצה לנסות לקנות מזגן שעלול להיות לימון שיקנה טורנדו.

מי שרוצה לקנות מזגן שלא עלול להתקלקל ב 10 שנים הקרובות שיקנה אלקטרה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כי אלקטרה זה הכי טוב בעולם. מזכיר לי משהו מעולם הרכב - "מי שרוצה לקנות רכב שעשוי להיות לימון - שיקנה שקודה. מי שרוצה רכב שיעבוד עוד 20 שנה - שיקנה סובארו".

לסיכום - תעשו מה בראש שלכם, אלקטרה הכי טובים ביקום.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כאשר הוא קנה לבית מזגנים. לא היה את המבצע. אז נבטל את זה כאופציה בכלל!.

זה היה בצחוק אחינו :wink:

כי אלקטרה זה הכי טוב בעולם. מזכיר לי משהו מעולם הרכב - "מי שרוצה לקנות רכב שעשוי להיות לימון - שיקנה שקודה. מי שרוצה רכב שיעבוד עוד 20 שנה - שיקנה סובארו".

לסיכום - תעשו מה בראש שלכם, אלקטרה הכי טובים ביקום.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: משהו כזה

Opel Astra Hatcback 1.6 16v 1996

8)

• תוכן חדש...