Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פג'ו 206CC בצבע שחור ולא מוצא מכוניות במצב טוב.

אז חשבתי למה לא לקחת אפורה במצב טוב (יש יותר אפורות למכירה במצב טוב) ולצבוע לשחור!

לשנות רשיון וזהו.

מה הסיבוכים שצפויים לי אם בכלל?

קראתי אשכולות דומים וראיתי שזה יעלה לי בערך 4000 שקל.

פורסם

אם תימצא ב-4000 ש"ח עבודה כמו שצריך תיקפוץ על המציאה החלפת צבע כמו שצריך עולה הרבה יותר מזה {תלוי אצל מי עושים}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אין סיבוכים כלל, התהליך פשוט כמו שאמרת.

עבודה חאפרית תעלה לך 3000 שקל ועבודה טובה תגיע בכיף ל 7000, תלוי גם אם אתה בוחר צבע מטאלי או לא.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כמו שאמר rover turbo יש מספיק מיקצוענים רק שהתשלום הוא לא זול שכבר עדיף לך להמשיך לחפש ובכסף שתחסוך תימצא שנה יותר גבוהה :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ב4000 שקל אני לא מציע לך לצבוע, אחרי שנה אתה תתבעס שזה יראה מכוער, ואני גם בטוח שלא יצבעו לך את כל האזורים הנסתרים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...