Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 החדשה או קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה..

אבא שלי עומד להחליף את האוטו מהליסינג עוד מעט...

עכשיו אנו מעוניים רק במכוניות קבוצה 2 עם מנוע 1600 והמכוניות שאנו מתלבטים זה שברולט קרוז או מאזדה 3 החדשה..

אני לא משלם דלק או ביטוח כך שזה לא פרמטר בשבילי..

כרגע אבא שלי נמצא עם הרנו מגאן והוא מתלבט בין שני המכוניות..

תגידו מי שנהג שבקרוז 1600 האם המנוע שלה באמת מאוד חלש?הרי יש הבדל בין המאזדה לקרוז רק 0.4 שניות להאצה בין 0-100 אז למה כולם אומרים שהמנוע של ה-3 יותר טוב בהרבה מהקרוז?

ותגידו האם המזדאה 3 החדשה עדיין נשארה קטנה מבפנים כמו ה-3 הקודמת?

אני מחפש באוטו החדש מרווח גדול,אבזור טוב וכמובן מנוע טוב וחזק שיאיץ בצורה טובה..

אגב אני כרגע עם הרנו מגאן ואני חייב להגיד כי המנוע שלה מצויין וחזק האם המנוע של הקרוז 1600 הוא כמו של הרנו?יותר טוב?או פחות טוב? (ככה אני אוכל להשוות את המנוע של הקרוז למה שיש לנו עכשיו)

תודה חברה

פורסם

מנוע הקרוז חלש יחסית בקבוצה אבל ההבדלים ממש לא גדולים, בסופו של דבר. ה-3 החדשה לא מרווחת בהרבה מהקודמת. יש גם אפשרויות אחרות, אתה יודע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז תגיד המנוע של הקרוז לא חלש בהפרש ניכר מזה של ה-3?

אגב תגיד מה אתה היית לוקח 3 או קרוז לבסוף?

אגב אני לא מעוניין באופציות נוספות אלא רק שני המכוניות האלה...

מעוניין בעוד תגובות של אנשים!!תודה

פורסם

מאזדה 3 החדשה - לא מכיר.

אני יכול לענות לך על הקרוז מול ה3 הנוכחית.

היא משמעותית יותר איטית.

אל תיתן ל0.4 להטעות אותך - זה אולי בדוושה מלאה ומשיכת כל הילוך (מה20000 שיש לה), בהתנהלות יומיומית היא מרגישה הרבה יותר גמלונית.

מה שכן האיבזור מצוין (זול קצת בהרגשה , אבל מצוין) ולרעתו חוץ מהרגש הקצת זול יאמר שהקונסולה מבולגנת משהו ולוקח זמן להתארגן על מה איפה.

אז איבזור מצוין - יש, מרחב פנים גדול - יש , בגאג' ענק יש.

מנוע ? לא פה.

המגאן גם די עגלה , אבל הקרוז לדעתי יותר איטית.

מה גם שכל הבחישה של התיבה בין 6 ההילוכים עושים בערך בחילה כמו בסירה לחלק מהנוסעים (כמו אשתי לדוגמא).

עדיין - מול המאזדה 3 - הקרוז לדעתי עדיפה (לדעת אישתי לדוגמא - לא...)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תגיד לי אמרת שהמנוע של המאזדה 3 ותר טוב משמעותית מהקרוז....אז תגיד למה למרות זאת המצלת לקחת את הקרוז?

אגב תגיד אני דווקא מאוד מרוצה מהמנוע של הרנו מגאן...אני לוחץ והיא טסה לי...אתה אומר שהמנוע של הקרוז יהיה יותר איטי ממנה?

אגב תגיד בקשר לקרוז אז כאשר נסעת בקרוז במה התבטא המנוע האיטי שלה לעומת המאזדה?

זה בהאצה?בעליות איך הקרוז סוחבת?ואיך המאזדה סוחבת בעליות?

הדבר היחיד שמנוע ממני לקחת את הקרוז זה שאני מפחד מהמנוע ולכן השאלה שלי האם באמת מורגש הבדל משמעותי בין ה-3 לקרוז???

תודה

פורסם

על איזה מאזדה 3 החדשה מליסינג אתם מדברים? דלק מוטורס משחררים עכשיו לחברות הליסינג את הדגם הישן בהנחות ענק ובכמויות.

פורסם

תהיה 3 חדשה בעוד כחודש וחצי, הכמויות מוגבלות כך שתיקחו בחשבון שתצטרכו לחכות כמה חודשים כדי לקבל את הרכב.

אנשים הזמינו 3 לפני חודשיים שלושה כבר ויקבלו ראשונים.

לגבי הקרוז,היא יותר נינוחה ונוחה בכביש בין עירוני, הרכב מתנתד בכביש גלי וזה לא נעים אבל ניתן לחיות עם זה, היא יותר דומה לפוקוס 1.6 בתואצות מאשר ל-3 אבל היא מרווחת יותר ותא המטען גדול יותר והרכב מאובזר יותר מה-3 בקבוצה 2.

המלצה שלי תבצעו נסיעת מבחן על הקרוז, הם מגיעים עד הבית עם הרכב וזה מאוד נעים ונוח.

עשיתי עם הרכב נסיעה של כ-40 דקות משולב עיר ובין עירוני והתרשמתי מאוד אבל הוא כנראה לא יבוא בחשבון כי אין צורך ברכב כל כך גדול מימדים.

פורסם

המלצתי על הקרוז - כי לנהג הליסינג הממוצע - המנוע הוא לא ממש הכל , אפילו לא קרוב.

במיוחד לא אם אתה חושב שהמגאן "טסה".

ולעומת זאת השדרוגים בגודל ובאיבזור - משמעותיים.

הבעיה היא לא איך שהיא נוסעת תחת דוושה מלאה , אלא ההתנהלות הכללית האיטית שלה כל עוד לא מדביקים דוושה.

לגבי סוחבת בעליות - נו באמת , גם אונו 1000 סוחבת בעליות.

אין בימינו יותר רכבים שלא סוחבים בעליות.

כדאי לך לעשות נסיעת מבחן , אבל אם אתה חושב שהמגאן טסה לך , אז איך לך כ"כ מה ליהיות מודאג.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חשבת אולי על הלאנסר 1.5 החדשה? מאובזרת יותר מהקרוז (בטיחותית לא יודע אם גם במערכת שמע וכאלה) נראה לי מגיעה גם עם חישוקים קלים, וכמובן העיצוב המדהים, כמובן שגם הקרוז היא המכונית האהובה עליי בקבוצה הזאת אבל הלאנסר יכולה להיות אופציה לא רעה...

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

בעקרון עד עכשיו במבחנים שנערכו הקרוז יצאה עם ידה על העליונה

ורק מיכוון שהחבילות איבזור ובטיחות בקרוז מתקדמות יותר אני אישית אוהב את הקרוז יותר מהמאזדה

המאוסה והצפופה

פורסם

מה אם טיוטה קורולה מליסינג?

רכב גדול ומאובזר, יקח לך להתרגל לתיבה הרובוטית שבוע

אך כשמתרגלים הרכב סבבה כמו מטוס....אם תאוצה מצויינת ואיכות של טיוטה.

ובליסינג יש מבחר צבעים יפים לבחירה

פורסם

בעליות איך הקרוז סוחבת?ואיך המאזדה סוחבת בעליות?

מעניין באיזה שנה יפסיקו לשאול שאלות בסגנון "עולה את הקסטל ?" .

מה אם טיוטה קורולה מליסינג?

רכב גדול ומאובזר, יקח לך להתרגל לתיבה הרובוטית שבוע

אך כשמתרגלים הרכב סבבה כמו מטוס....אם תאוצה מצויינת ואיכות של טיוטה.

ובליסינג יש מבחר צבעים יפים לבחירה

אפשר להתרגל להכל, גם לאכילת צואה, השאלה למה.

לפותח השרשור, אם התאוצה של המגאן מספיקה לך, אז אל תבחר את הרכב החדש לפי המנוע בלבד אלא לפי הרכב כחבילה, אני אישית הייתי הולך על לאנסר\פוקוס\מגאן, תנהג בכל אחת מהן ותחליט לפי ההרגשה שלך.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...