Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי כריזמה 99'. המזגן ברכב מקרר באופן בינוני ביותר(במשך שנה מקרר אותו דבר בלי שינוי) ולוקח לו יחסית הרבה זמן לקרר מרגע התנעת הרכב(שהמנוע קר).

ישנה תופעה של הצטברות "כרום" דמוי אדים "חמים" על החלונות שלא יוצא עד לניקוי עם מים, הדבר קורה בתדירות גבוהה וזה מאוד מעצבן לנקות את זה.

2 שאלות:

-האם רצוי להחליף גז למזגן(אין לי מושג מתי ואם החליפו)? אם כן אפשר לעשות את זה במקומות רגילים(שמפרסמים ב 100 שח בערך)? פשוט אני מפחד שלאחר המילוי המזגן יקרר פחות טוב(הבנתי שזו תופעה מוכרת) אשמח לקבל המלצות למקומות באיזור גבעתיים/רמת גן.

-האם יש קשר בין הגז להצטברות הכרום? או שזה קשור לפילטר/משהו אחר....

תודה

בעל ניסאן

פורסם

אתה מתכוון לנוזל ברדיאטור? אם כן לא חסר כלל, הרכב בכלל לא מאבד מים, מה שכן (אם זה קשור)יש לחץ במערכת הקירור(הצינור העליון מעט מתנפח) אני נכנס בקרוב לסדר את זה.

בעל ניסאן

• תוכן חדש...